DR3 leder efter dig, der er utro

Hvad er det egentligt, der får en person til at være utro? Det vil DR3 gerne vise og søger derfor dig, der er parat til at være med.

Mange af os leder efter den eneste ene og lever monogamt og efter normen - til døden os skiller. Målet er at finde den, som du kan dele alle dine fremtidsdrømme med, få familie med, og som du kan være fortrolig med og stole på…. Men kan du nu også holde dig til det?

I Danmark ligger vi nemlig i toppen af en opsigtsvækkende statistik: 46 procent af alle danskere har været deres eneste ene utro.

Utroskab sker hver dag, hele tiden. Tallene viser, at det er menneskeligt at være utro – og alligevel taler vi ikke højt om det, for det er skamfuldt, forkert og ’forbudt’.

Men hvad er det egentligt, der får en person til at være utro? Ja, hvad er det for en rus, man søger, og som driver en derud, hvor du lukker øjnene og glemmer konsekvenserne om, hvad der kan være forbundet med den handling?

Det vil vi gerne vise på DR3.

Derfor leder vi efter dig, der er utro. Dig, der godt ved, at du lever på en løgn, men som alligevel har lysten og modet til vise, hvordan dit liv er. Vi ved godt, at det er super sårbart, og du skal derfor også vide, at vi behandler dig og din historie med stor diskretion.

Det er helt uforpligtende at kontakte os - vi vil bare rigtig gerne høre din historie. Så send os en mail til atof@dr.dk – hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du er din kæreste utro. Og husk at skrive, hvordan vi bedst kan kontakte dig.

De bedste hilsener Redaktionen

Facebook
Twitter
Emner: