DR3 leder efter dig, der er utro

Hvad er det egentlig, der får en person til at være utro? Det vil DR3 gerne vise og søger derfor dig, der er parat til at være med.

Modelfoto. Foto: Scanpix

Mange af os leder efter den eneste ene og lever monogamt og efter

normen
til døden os skiller. Men kan du nu også holde dig til det?

I Danmark ligger vi nemlig i toppen af en

opsigtsvækkende
statistik: 46 procent af alle danskere har været deres eneste ene utro.

Utroskab
sker hver dag, hele tiden. Tallene viser, at det er menneskeligt at være utro – og alligevel taler vi ikke højt om det, for det er skamfuldt, forkert og ”forbudt”.

Men hvad er det egentlig, der får en person til at være utro? Ja, hvad er det for en rus man søger, og som driver en derud, hvor man lukker øjnene, og glemmer konsekvenserne for, hvad der kan være forbundet med den handling?

Det vil vi gerne vise på DR3.

Derfor leder vi efter dig, der er utro. Dig der godt ved, at du lever på en løgn, og måske kommer til at gentage utroskabsmønstret, selvom du ved, det ikke

gavner
dine forhold. Dig, som har lysten og modet til vise, hvordan dit liv er, og som måske gerne vil have hjælp til at komme videre.

Vi ved godt, at det er super sårbart, og du skal derfor også vide, at vi behandler dig og din historie med stor diskretion. Det er helt uforpligtende at kontakte os, vi vil bare rigtig gerne høre din historie. Så send os en mail til: atof@dr.dk – hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du er din kæreste utro - og husk at skriv, hvordan vi bedst kan kontakte dig.

De bedste hilsner Redaktionen

Facebook
Twitter