DR3 søger medvirkende med ekstrem overfølsomhed

Er du mellem 18 og 35 år og ramt af ekstrem overfølsomhed?

App til smartphones: Dit mobile pollental. (Foto: ASGER LADEFOGED © Scanpix)

Til et DR3-program med arbejdstitlen ‘Jorden er Giftig’ søger vi personer, der er ramt hårdt af overfølsomhed overfor elektromagnetisk stråling (EHS) og overfølsomhed overfor kemi (MCS). Dette er ikke sygdomme og diagnoser, der er anerkendt af sundhedsmyndighederne, og det kan gøre det ekstra svært for dem, der er påvirkede.

Antallet af allergikere i Danmark er stigende. Vi smører os ind kemiske produkter, der er tilsætningsstoffer i vores mad, luften er forurenet med skadelige partikler og vi udsættes konstant for stråling fra mobiltelefoner og master. Nogle danskere mener, at disse omgivelser betyder, at de rammes af voldsomme allergiske reaktioner.

Vi vil gerne følge disse personer og høre deres egen historie og perspektiv på deres tilstand – fortalt af dem selv. Vi vil følge deres kamp for at blive raske og opleve deres hverdag, hvor de konstant kæmper for at overleve i en verden, hvor de næsten ikke kan være nogle steder, fordi dét der gør dem syge findes overalt i deres omgivelser. Der er tale om helt almindelige mennesker, der på grund af omstændighederne befinder sig i en ualmindelig situation.

Skriv en uforpligtende mail, hvor du fortæller lidt om dig selv og din situation og send til atof@dr.dk

Facebook
Twitter