DR3 søger medvirkende til en ny serie om forholdet mellem mor og teenagedatter

Kunne du tænke dig at medvirke i et program om relationen mellem mor og datter, hører DR3 gerne fra dig snarest.

Forholdet mellem mor og datter er noget helt særligt. Fra børnene er helt små, spejler begge parter sig i hinanden, og man er de vigtigste mennesker i hinandens liv.

Men det kan også være svært, og nogen gange kan de mindste situationer eskalere til enorme skænderier. Til tider kan det virke, som om at alt der bliver sagt og gjort er forkert, uanset hvor meget man prøver at imødekomme hinanden.

Det vil vi prøve at finde en løsning på. Gennem en ny serie på DR3 vil vi dykke ned i mor/datter-relationen og vise, at vi i virkeligheden vil hinanden det bedste, hvis vi bare forstår og sætter os i hinandens sted.

Vi samler en række medvirkende fra alle egne i landet, som vil dele deres historie, og vise de rørende og genkendelige øjeblikke, så vi i sidste ende kan blive klogere på hinanden og på os selv.

Så er du mor til en 15-17 årig datter - eller er du selv en teenager i den alder, og kunne du tænke dig at medvirke i et program om relationen mellem mor og datter, så hører vi meget gerne fra dig snarest. Send os en uforpligtende mail til jhda@dr.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv. Husk at skrive dit mobilnummer på, det gør det nemmere for os at kontakte dig.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

De bedste hilsner Redaktionen

Facebook
Twitter
Emner: