Er du skærm- , sukker- eller træningsafhængig?

Ifølge en undersøgelse fra YouGov føler 77 procent af alle danskerne, at de er afhængige af noget, der i større eller mindre grad har overtaget kontrollen over deres liv. Hverdagen er travl, og familielivet bliver ofte sat på prøve.

(Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

  • Har I altid smartphonen inden for rækkevidde? Holder I jer konstant opdateret på Facebook, mails og nyheder, og kan børnene ikke lade Instagram, Snapchat og Musical.ly være i mere end fem minutter?
  • Drikker I ofte cola til aftensmaden, er lørdagsslik blevet til hverdagsslik, og er det svært at lade de søde sager blive på hylderne i supermarkedet?
  • Eller føler I, at jeres fokus på sund kost og træning alle ugens dage har taget overhånd?

DR1 vil i en ny programserie hjælpe dig og din familie, der oplever afhængighed i hverdagen. I vil med hjælp fra en læge med speciale indenfor det enkelte område, blive guidet til et sundere familieliv med samvær og nærvær.

Vil I have hjælp til at bryde vanerne, så den positive energi kommer tilbage? Så send os en uforpligtende mail på sundhed@strongproductions.dk og fortæl os lidt om, hvem I er, og hvordan jeres hverdag ser ud.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve