Har du en fed dokumentaridé? Nu har du chancen for at få DR Talentpris 2020

DR opfordrer unge filmtalenter med originale dokumentarideer til at søge.

Dokumentarserien ’Limbo – når sabbatår er fucked’ modtog prisen i 2018 (© Deluca Film)

Har du en fed dokumentaridé, som du brænder for at få realiseret? Og vil du vinde 25.000 kroner til at sætte den i verden for?

Med DR Talentpris 2020 har du nu chancen!

DR er passionerede omkring at støtte unge, danske talenter og uddeler derfor igen i år DR Talentpris i samarbejde med CPH:DOX og Filmværkstedet. Vinderen får 25.000 kroner i talentlegat og unik sparring med en dokumentarredaktør undervejs.

Prisen blev skudt i gang i 2012 med den Robert-vindende dokumentar ’Mig og min far - hvem fanden gider klappe?’, og i 2018 vandt ’Limbo - når sabbatår er fucked’. Limbo blev en kæmpe streamingsucces på DRTV med næsten en halv million seere over de fem afsnit, og serien skabte debat på tværs af medieplatforme hen over sommeren 2019.

Alle unge er velkomne

Vi opfordrer alle unge talenter til at deltage. Så hvis du vil have muligheden for at se din dokumentar på Danmarks største danske streamingplatform DRTV, så send din ansøgning afsted nu.

Produktionserfaring på professionelt niveau er ikke nødvendig for at deltage. Det vigtigste er, at du har en original dokumentaridé og en brændende ambition om at realisere den. Formatet kan være en serie på for eksempel 3x20 minutter eller en enkeltstående dokumentar på 40-60 minutter.

Sådan søger du

Læs mere – og ansøg – HER

Ansøgningsfristen er fredag den 17. januar 2020 klokken 12.00.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Prisen uddeles i samarbejde med CPH:DOX og Filmværkstedet.

Facebook
Twitter
Emner: