Har du mod på at gå i terapi med din kæreste, mor, far, bror eller bedste ven?

DR søger medvirkende til ny dokumentarserie, hvor vi sender danskere med 'ondt i relationen' i terapi. Føler du, at dit forhold til en, du elsker er truet, så skriv.

DR er på udkig efter dig, der har 'ondt i relationen. (Foto: Rune Evensen/Ritzau Scanpix) (Foto: Rune Evensen © Scanpix)

Aldrig før har vi danskere været så dårlige til at pleje de relationer, som betyder noget for os: Hver anden af os har været vores partner utro. Halvdelen af alle ægteskaber i Danmark ender i skilsmisse. Antallet af danskere, der føler sig ensomme er rekordhøjt. Selvmord er den næstmest udbredte dødsårsag blandt 30-39 årige, og 140.000 af os har et alkoholmisbrug som er så stort, at det går ud over vores nærmeste. Alle har vi vores problemer.

I håbet om at hjælpe danskerne med at løse deres problemer, lancerer DR2 og DR2+ i 2020 en ny dokumentarserie, hvor vi sender danskere med ondt i relationen i terapi.

I den forbindelse søger vi efter medvirkende, der kæmper for at bevare relationen til en, de elsker. Det kan være dig og din kæreste eller ægtefælle, men det kan også være dig og din bror, dig og din søster, dig og en forælder eller dig og din bedste ven.

Eneste krav til dem, der henvender sig, er, at I skal kæmpe med et konkret problem, som er så stort, at det truer jeres forhold. Og så skal I være klar til at tale om det i en række filmede samtaler med en professionel terapeut.

Terapiforløbet er gratis for de medvirkende, og alle som deltager vil have mulighed for at se optagelserne igennem og komme med deres kommentarer, inden programmerne bliver sendt. Er du interesseret i at høre mere, så skriv en mail med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af det problem, som I gerne vil have hjælp til at løse, så vender vi tilbage: nk@doceye.tv

Facebook
Twitter
Emner: