Har du svært ved at date?

DR3 søger unge mellem 18 og 30 år, der er parate til at date på en ny og anderledes måde.

Er du lidt genert, lidt introvert, eller har lavt selvværd – eller er der en anden grund til, du bare ikke kan komme ud på den date. Så vil DR3 gerne hjælpe. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Når man swiper rundt på diverse datingapps og sites, er et af kriterierne, der søges efter ofte: udadvendthed. Men det er bare ikke alle, der er udadvendte. Og hvad gør man så?

Det er generelt svært at date. Det kan være angstprovokerende at gå ud på den der første date. For nogle er det så svært, at de helt dropper at date.

Er du lidt genert, lidt introvert, er dit selværd lavt – eller er der en anden grund til, du bare ikke kan komme ud på den date. Så vil DR3 gerne hjælpe.

Med DR3 kan du date på en helt ny og anderledes måde. Lær hinanden at kende i et, til programmet skabt, virtual reality univers. Her kan I blive trygge ved hinanden og forhåbentlig ender det med, I bliver klar til at møde hinanden i den virkelige verden.

Så er du mellem 18 og 30 år, så send mig en mail på mwey@dr.dk. Fortæl lidt om dig selv. Hvad oplever du som svært i datinglivet og hvorfor? Send også gerne et vellignende billede af dig selv. Husk fulde navn og telefonnummer.

Alle henvendelser behandles fortroligt og er uforpligtende.

Alle fortjener at finde en kæreste.

Deadline: 15. februar 2019

Facebook
Twitter