Har du taget en beslutning som viste sig at være den helt forkerte? Fortryder du det stadig?

Til ny podcastserie søger P3 Podcast og Unsinkable Sam unge mellem 18 og 30 år, som vil dele deres historier om fejl, fiaskoer og fortrydelser - både dem man lærer af, og dem man bare lærer at leve med.

(Foto: ASGER LADEFOGED © Scanpix)

Snød du til eksamen og blev smidt ud af drømmestudiet? Var du sammen din vens kæreste og mistede alle dine venner? Gik du fra en kæreste, du aldrig skulle være gået fra? Brugte du hele din børneopsparing på en startup, der gik i vasken? Lod du dig lokke med til småkriminalitet og sad pludselig i lort til halsen?

Blev du i et forhold, som du for længst skulle have løbet langt væk fra? Droppede du din drømmerejse, fordi dine forældre sagde, du skulle? Lod du være med at anmelde en voldtægt, fordi ingen troede på dig?

Har du truffet en helt forkert beslutning eller har du truffet en rigtig beslutning, der gav et helt forkert resultat? Har du ganske enkelt bare jokket i spinaten? Er du mellem 18 og 30 år? Og har du lyst til at fortælle om dine oplevelser?

Så skriv en uforpligtende mail til anne@unsinkablesam.com, hvor du fortæller kort om din historie og hvilke konsekvenser den har haft for dig.

Husk at skrive dit mobilnummer i mailen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Facebook
Twitter