Meld dig til DR1’s nye, store madkonkurrence for familier

Vi leder efter familier, der som hold virkelig brænder for at lave mad og drømmer om at dele ud af familiens opskrifter og køkkentraditioner.

Timm Vladimir er vært på programmerne. Foto: Sanne Christophersen

Er I en madglad familie? Elsker I at gå i køkkenet sammen? Og ligger I inde med helt personlige og møglækre opskrifter på alt lige fra familiepizzaer til skaldyrsrisotto?

Så får I nu chancen for at udfordre jer selv i en ny, stor madkonkurrence for familier på DR1.

Vi leder efter familier, der som hold virkelig brænder for at lave mad og drømmer om at dele ud af familiens opskrifter og køkkentraditioner, og som er klar til at give alt, hvad de har for at blive kåret til Danmarks dygtigste madfamilie.

Hver familie skal stille med tre personer, som meget gerne må repræsentere forskellige kompetencer og passioner. I må mixe jeres familiehold præcis, som det passer jer – bedsteforældre, søskende, kærester, teenagebørn - bare I alle er over 12 år.

I vil som familie både blive testet i kogekunst, kreativitet, teknik og samarbejdsevner. Og I skal både mestre hverdagsretter og lidt finere madlavning.

Det er vigtigt, at ingen på det deltagende hold er kokkeuddannede.

I skal være parat til at bruge flere hele hverdage på optagelserne, som kommer til at foregå i Jylland. Optagelserne ligger i november 2018 og januar og februar 2019.

Vi caster i Aarhus den 1. og 2. oktober og i København den 3. og 4. oktober.

Går jeres familie videre fra første runde, skal I til slutcasting den 10. eller 11. oktober i Jylland.

Skriv et par ord til os om, hvorfor du og din familie gerne vil være med i programmet.

Send det på en mail, hurtigst muligt, til familiemad@dr.dk

Du må gerne sende et billede med af dig og din familie.

Facebook
Twitter