Meld dig til næste sæson af ’Maddysten’ på DR1

Vi leder efter familiehold til en ny runde af DR1’s madprogram.

Louisa Lorang, Dak Wichangoen og Timm Vladimir fra ’Maddysten’. Foto: Carsten Mol.

Er I en madglad familie? Elsker I at gå i køkkenet sammen? Og ligger I inde med helt personlige og møglækre opskrifter på alt lige fra familiepizzaer til skaldyrsrisotto? Så får I nu chancen for at udfordre jer selv i næste sæson af ’Maddysten’ på DR1.

Vi leder efter familier, der som hold virkelig brænder for at lave mad og drømmer om at dele ud af familiens opskrifter og køkkentraditioner, og som er klar til at give alt, hvad de har for at blive kåret til Danmarks dygtigste madfamilie.

Hver familie skal stille med tre personer, som meget gerne må repræsentere forskellige kompetencer og passioner. I må mixe jeres familiehold, præcis som det passer jer – bedsteforældre, søskende, kærester, teenagebørn bare alle er over 12 år.

I vil som familie både blive testet i kogekunst, kreativitet, teknik og samarbejdsevner. Og I skal både mestre hverdagsretter og lidt finere madlavning. Det er vigtigt, at ingen på det deltagende hold er kokkeuddannede.

I skal være parat til at bruge flere hele hverdage på optagelserne, som kommer til at foregå i Jylland. Optagelserne ligger i efteråret 2019.

Vi har første runde casting i Aarhus og i København. Datoer følger snarest. Der vil være en anden runde casting i Jylland et par uger efter.

Skriv lidt om jer selv ud fra nedenstående liste af spørgsmål, vedhæft nogle billeder af jer selv og gerne noget mad, I har lavet og send den hurtigst muligt til maddysten@dr.dk.

Navn:

Alder:

Adresse:

Mobilnummer:

Mailadresse:

Beskæftigelse:

Hvem fra din familie kunne du tænke dig at deltage med? (Mindst to familiemedlemmer, husk deres navne, alder og relation til dig)

Hvorfor har du valgt netop disse to familiemedlemmer?

Hvad er din families forhold til mad?

Hvilke typer mad laver du/I?

Hvad er jeres/dine livretter – og hvorfor?

Hvad er jeres styrker i et køkken? Både som hold og som enkeltpersoner:

Har nogen af jer arbejdet professionelt med mad – hvordan?

Hvordan opstod din passion for mad?

Hvad inspirerer dig/jer madmæssigt? (kokke, restauranter, tv-programmer etc.)

Hvad er din vildeste madoplevelse?

Hvad er din livret?

Hvorfor kan du og din familie vinde?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ved at indsende ansøgningen giver du os dit samtykke til behandling af dine oplysninger. Formålet med behandlingen er, at give udvalgte medarbejdere hos DR mulighed for at vurdere og udvælge deltagerne til Maddysten. De indsamlede oplysninger opbevares indtil programmerne er færdigproducerede, dog ikke længere end 12 måneder efter indsamlingstidspunktet. Du er altid velkommen til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt til DR. Læs mere om, hvordan DR behandler dine personoplysninger på https://www.dr.dk/service/drs-persondatapolitik.

Facebook
Twitter