Ny frist: DR1 søger iværksættere til 'Løvens Hule' sæson 6

Nu kan du søge om at være med i næste sæson af 'Løvens Hule', hvor fem dygtige og succesfulde erhvervsfolk vil vurdere, om din virksomhed er værd at investere i.

Foto: United TV

OBS: Vedrørende coronavirus: Vi planlægger stadig at gå i studiet i juni, men hvis dette ændres, vil alle ansøgere få besked direkte via mail. Vi opdaterer også her på sitet.

---

Mangler din virksomhed penge for at nå nye højder? Har du en forretningsidé, som med den rigtige investor kan blive en solid forretning? Eller har du allerede nu en eksisterende forretning, der tjener penge, men som kunne bruge en erfaren sparringspartner til at tjene endnu flere og måske blive en verdenssucces?

Så ansøg om at medvirke i 6. sæson af DR1's programserie 'Løvens Hule'.

Et panel, der består af fem af Danmarks dygtigste og mest succesfulde erhvervsfolk og serie-investorer, vil i programmet vurdere, om netop din virksomhed er værd at investere i. Er svaret ja, så vil én eller flere af 'løverne' investere penge i din virksomhed og hjælpe dig videre.

Hvis du er interesseret i at medvirke i den nye sæson, så hent et ansøgningsskema herunder og send det til redaktionen på LH@unitedtv.dk.

Ny ansøgningfrist er mandag den 27. april 2020.

Hent ansøgningsskema som word-fil her:

Hent ansøgningsskema som pdf her:

Facebook
Twitter
Emner: