Rundvisning i DR Aarhus

Du kan besøge DR Aarhus, der har rundvisninger tre dage om ugen det meste af året.

DR i Aarhus står for produktionen af nogle af DRs mest sete og lyttede tv- og radioprogrammer – herunder ’Hammerslag’, ’Nak og æd’ samt ’Den Store Bagedyst’ og masser af børneprogrammer. (Foto: Marco Møller © Type 1)

DR Aarhus er DR's næststørste mediehus med 350 medarbejdere. De står for produktionen af nogle af DRs mest sete og lyttede tv- og radioprogrammer - herunder eksempelvis 'Hammerslag', 'Nak og Æd' samt 'Den Store Bagedyst'. På rundvisningerne i Aarhus kommer vi forbi DR Østjylland - som hver dag producerer både regionale og landsdækkende nyheder, sporten, studierne, hvor nogle af programmerne optages, rekvisitten, værkstedet, garagen og redigeringsrummene.

Der kan bestilles rundvisning for grupper tirsdag til og med torsdag (15.juni-1. september samt december undtaget) eftermiddag/aften fra klokken 16. Skoler, efterskoler m.v. kan dog i begrænset omfang bestille i dagtimer. Prisen for grupper op til 20 personer er 650 kroner. Grupper mellem 21 og 40 personer betaler 1.300 kroner osv.

En rundvisning tager cirka halvanden time.

Forudbestilling sker ved henvendelse på mail: RundvisningAarhus@dr.dk

OBS: DR har været nødt til at indstille rundvisningerne på grund af de stigende coronatal igen. På nuværende tidspunkt ved vi endnu ikke, hvornår de starter igen.

FacebookTwitter