Vil du også have ’boostet budgettet’?

Vi søger nye medvirkende til programmet ’Boost dit budget’ med Sofie Østergaard.

Sofie Østergaard prøver at hjælpe i 'Boost dit budget'-programmerne. (Foto: © (C) DR)

Har du lyst til at være medvirkende i programmet, hvor Sofie Østergaard prøver at hjælpe danskere til at få alt det ud af deres penge, som de drømmer om? Sammen med økonomiske eksperter og sin egen viden om økonomi prøver Sofie at kaste lys over budgetter, opsparing, boliglån og forbrug.

’Boost dit budget’ er programmet, hvor Sofie Østergaard prøver at sætte lighed mellem det at drømme og at snakke om økonomi. Sofies tilgang er, at vi skal tale åbent om vores tilgang til penge. Det er i øjenhøjde og uden løftede pegefingre - se selv I nogle af vores tidligere afsnit, som du kan se på DRTV.

Måske har du et helt konkret mål, du gerne vil opnå? Måske står du overfor forandringer i dit liv, der kræver, at du forholder dig til din økonomi? Eller måske fatter du bare ikke, hvor alle dine penge bliver af?

Det kan for eksempel være at:

  • Du skal købe din første bolig

  • Du synes du bruger for mange penge – og gerne vil blive bedre til at lægge et budget

  • Du drømmer om at få råd til at rejse jorden rundt

  • Der er sket en stor ændring i din økonomi, som fx jobskifte, skilsmisse etc.

Skriv et par linjer til os, hvor du fortæller lidt om, hvorfor det er dig, Sofie skal hjælpe med at ’booste, budgettet’.

Du skal være indstillet på at fortælle åbent og ærligt om din økonomiske situation, og være klar på at lade et tv-hold følge dig.

Hvornår vi skal lave optagelser til nye programmer er endnu ikke fastlagt. Men vi planlægger i fællesskab, hvordan og hvornår det bedst ville give mening at følge dig.

Skriv lidt om dig selv, din økonomiske situation og hvilke mål, du gerne vil opnå til mailadressen: Boostditbudget@dr.dk

Medsend også gerne dine kontaktinformationer og et billede af dig selv.

Vi glæder os til at høre fra dig

Mvh ’Boost dit budget’-redaktionen