Se videoen fra DR Deler: Chefen for DR Medieforskning sætter fokus på udviklingen i danskernes mediebrug

Bliv taget med igennem indsigterne i rapporten 'Medieudviklingen 2022', når chefen for DR Medieforskning Dennis Christensen sætter fokus på udviklingen i danskernes mediebrug.

Ved et DR Deler-arrangement i DR Koncerthuset den 1. februar satte chefen for DR Medieforskning, Dennis Christensen fokus på den netop offentliggjorte rapport 'Medieudviklingen 2022', som kom i slutningen af januar.

I oplægget sætter Dennis Christensen fokus på året, hvor danskernes digitale mediebrug for første gang overhalede det analoge.

Det gav ham anledning til at tage temperaturen på det danske streamingmarked og se på, om podcast fortsat er i vækst. I videoen her ovenfor med hans oplæg kan også blive klogere på den 'news fatigue' - nyhedstræthed, der er opstået ovenpå et par tunge nyhedsår, få en status på brugen af sociale medier og høre medieforskernes perspektiver på, hvad det betyder for unge (og ældre), at en større og større del af virkeligheden opleves gennem et insta-filter. Hele rapporten og alle artikler fra den kan ses på dr.dk/medieforskning