Velkommen til Mød DR – læs mere om vores initiativer

Bliv klogere på, hvordan du kan møde DR.

Et dybere kig i økonomien, direkte dialog med DR’s direktører og videndeling med DR’s medarbejdere. På dr.dk/møddr kan du læse om forskellige arrangementer og initiativer, hvor du kan møde DR og komme med helt ind i maskinrummet.

På siden kan du løbende finde informationer om vores arrangementer, mere om hvordan du tilmelder dig, og hvor i landet du kan møde os næste gang. Herunder får du et overblik over vores forskellige initiativer:

DR Direkte – hvad betyder DR for dig?

DR har en ambition om hele tiden at skabe og forbedre indhold, der er til glæde og gavn for lyttere, seere og brugere i hele Danmark. I den forbindelse vil vi gerne i dialog med dig om DR’s indhold, og hvad der ellers optager dig inden for public service. Læs mere om DR Direkte her – og se hvornår vi besøger dit DR-distrikt.

DR Direkte på Folkemødet

DR Direkte er også til stede på havnen i Allinge, når det årlige folkemøde på Bornholm løber af stablen. Generaldirektøren inviterer publikum til en dialog om DR, public service og brugernes generelle medievaner. I 2019 var det blandt andet de unges mediebrug, der var på dagsordenen.

DR Deler – faglig inspiration fra os til jer

DR Deler er morgenmøder med nogle af DR’s mange specialister, hvor du kan få både inspiration og et fagligt indblik i DR’s ekspertise på bestemte områder. Oplæggene bliver efterfølgende lagt på dr.dk/møddr, hvor du også kan se tidligere oplæg. Læs mere om DR Deler her – og se hvordan du tilmelder dig næste oplæg.

DR Panelet – et digitalt talerør

Med DR Panelet får du en digital mulighed for at give din mening til kende om DR's programmer og indhold på tværs af tv, radio og net – og samtidig gøre os klogere på dine medievaner. Læs mere om DR Panelet og se hvordan du tilmelder dig her.

Dialogmøder med lytter- og seerorganisationer

DR mødes med blandt andre Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer (SLS) og KLF, Kirke og Medier i såvel DR Byen som i DR’s distrikter. Her bliver det vendt, hvad der sker i DR, og hvad lytter- og seerorganisationerne har på sinde.

DR’s økonomi og programkategoriseringer

Her finder du centrale tal fra det seneste årsregnskab, der samtidig giver et overblik over økonomien i DR. Som en del af årsregnskabet findes også en udførlig liste over DR’s programkategoriseringer. Tag et kig i økonomien her.

Halvårlige pressemøder for medierne

Hvert halve år får pressen mulighed for at se smagsprøver på DR’s kommende indhold og stille spørgsmål til DR’s prioriteringer. Flere ledende skikkelser og kendte værter vil være til stede og stille op til interviews i forbindelse med pressemøderne.

Kom tilbage til dr.dk/møddr her.