Seneste Nyt

Norge laver ultra:bit efter dansk inspiration

Stærkt inspireret af DR laver norske NRK og Vitencenterforeningen nu også deres eget ultra:bit-projekt, hvor børn i 5.-7. klasse skal lege og lære sig til teknologisk viden.

BILLEDER: Birthe Wilke vandt over sig selv i Dansk Melodi Grand Prix for 60 år siden

Lørdag skal den danske Grand Prix-vinder findes. Vi har været i gemmerne og set på, hvordan Dansk Melodi Grand Prix så ud i 1959, da Birthe Wilke vandt - for øvrigt også over sig selv.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve
Ugens TV-top 10: Portrætmalere er blevet et tilløbsstykke

Programserien ’Danmarks bedste portrætmaler’ sluttede med 724.000 seere til finalen. Dermed blev det ugens 4. mest sete program, fremgår det af Kantar Gallups seertal.

Kommende programmer og koncerter

Nick Cave spiller og svarer på spørgsmål

21. maj klokken 20.00 i DR Koncertsalen: Den australske sanger stiller op til spørgsmål-svar-session og spiller nogle af sine elskede numre.

’Kongens Fald’ - ny podcast baseret på Johannes V. Jensens romanklassiker

Begær, vold og hævn kommer for alvor til udtryk i Johannes V. Jensens roman ’Kongens Fald’. Nu udkommer historien også på podcast.

Bent Fabricius-Bjerre er tilbage på scenen i Koncertsalen

3. april 2019 i DR Koncerthuset: Bent Fabricius-Bjerre samler igen strygekvartetten LiveStrings og gentager succesen med en koncert i DR Koncertsalen - sammen med solisterne Michala Petri og Mathias H

P3-podcastserie om ansigtsgodkendelse og hackerangreb

En tidligere hacker drømmer om et mere normalt liv, men hun bliver indhentet af fortiden og skal gøre op med sig selv, om hun virkelig er så normal, eller om hun er "hacker by heart".

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2017
Etikken i DR
DR for virksomheder
Se planerne for 'Det nye DR'
DR for eksterne producenter