Årets Melodi Grand Prix-værter har konfetti i blodet

Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick er værter for Melodi Grand Prix 2016, og de har alle stor erfaring med den historiske musikkonkurrence.

  • Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick er værter i årets Melodi Grand Prix i Horsens. (Foto: agnete schlichtkrull)
  • Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick er værter i årets Melodi Grand Prix i Horsens. (Foto: agnete schlichtkrull)
1 / 2

Det er to generationer, der står på scenen i Forum, Horsens, når konfettien brager igennem luften, og Melodi Grand Prix 2016 går i gang lørdag den 13. februar. Mange har været til casting, men valget faldt på Jacob Riising, Annette Heick og Hilda Heick.

”Vi er gået benhårdt efter at finde nogle værter, der favner det traditionelle ved Melodi Grand Prix, men som samtidig kan give det hele et moderne twist. Der opstod næsten noget magisk mellem Jacob, Annette og Hilda i castingen, og de kan med hver deres personlighed bidrage med noget unikt til showet,” fortæller Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef i DR.

Mor og datter på scenen sammen

Det er en trio med stor Melodi Grand Prix-erfaring, der skal føre seerne igennem de 10 sange. Jacob Riising er vært i DR, og han har været vært på Melodi Grand Prix siden 2014.

Annette Heick er tv-vært, journalist og sangerinde, og hun har tidligere selv stået på den konfettirige scene; nemlig i 1991 og 2007.

De to bliver flankeret af Annettes mor, Hilda Heick, der ligesom sin datter også har stor erfaring med genren. Hilda Heick har sammen med ægtemanden Keld deltaget i Melodi Grand Prix i 1986, 1987, 1989 og 1992.

”Det er en gave for showet at have Annette og Hilda med, fordi de har så stor personlig erfaring med Melodi Grand Prix – og så er der bare noget sjovt i at have mor og datter med. Vi ved, at de sammen med Jacob kan løfte opgaven og skabe en tryg og god stemning for seerne hele aftenen, og jeg glæder mig virkelig til, at alle får mulighed for at se, hvor gode de er sammen,” forklarer Jan Lagermand Lundme.

Melodi Grand Prix 2016 bliver vist direkte på DR1 den 13. februar klokken 20.00. Det foregår i Forum, Horsens, og man kan læse mere om showet, værterne og solisterne på dr.dk/grandprix

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter