Adam Duvå Hall vender tilbage til P3 – som redaktør

Efter fire år væk fra DR Byen vender Adam Duvå Hall tilbage som redaktør for satire og udvikling.

Adam Duvå Hall vender tilbage til P3 ? nu som redaktør for satire og udvikling (Foto: Agnete Schlichtkrull)

En rigtig god ven af P3, Adam Duvå Hall vender tilbage til kanalen mandag den 7. december.

Adam Duvå Hall skal dog ikke være vært igen, men derimod redaktør for satire og udvikling. Adam Duvå Hall får derfor ansvar for at drive og med tiden være med til at caste nye værter og opfinde nye satireprogrammer til P3, som kan lægge sig i den lange tradition, som Adam selv har været en stor del af i sin tid som vært på radioprogrammer som ’Monkey Business’, ’Adam og Sara’ og ’Rio Bravo’ og også flere tv-udsendelser, blandt andet Melodi Grand Prix.

Redaktionschef Christian Ottenheim fra P3 glæder sig til, at Adam Duvå Hall vender tilbage:

”Adam er utvivlsomt et af Danmarks dygtigste radiomennesker, og han har en fantastisk fornemmelse for, hvad der fungerer på radio. Siden han forlod P3 for nogle år siden, har han udviklet og været vært på TV-programmer på TV3, så hans erfaring med at udvikle programmer til både radio og TV er der heller ikke mange, der kan matche. Vi glæder os meget til at præsentere programmer med Adam bag redaktørroret og er slet ikke i tvivl om, at P3 med Adam på holdet vil blive endnu bedre og endnu sjovere,” siger han.

Adam Duvå Hall, der er 40 år, har været væk fra DR siden sommeren 2011. Inden da arbejdede han i DR i 11 år, og han kom ind i huset i sin tid gennem DRs talenthold.

Facebook
Twitter