Aftenshowet flytter til Nyhavn

'Aftenshowet' på DR1 holder flyttedag den 4. januar. Busterminalen på Rådhuspladsen skal rives ned, og i stedet får DR nu et studie med kig op gennem Nyhavn.

'Aftenshowet' får én af Københavns bedste udsigter, når det fra den 4. januar 2010 flytter ind i Nyhavn.

Her vil seerne kunne opleve det smukkeste af København, når programmet åbner sit nye studie med kig op gennem Nyhavn til den ene side og hele Københavns havn med broer, skibe, Skuespilhuset og Opera til den anden side.

"Aftenshowet har hver dag i studiet besøg af dagens mest interessante og vigtigste personer fra hele landet. Med valget af Nyhavn får programmet en ramme, som ud over at være smuk, også ligger, hvor folk færdes og i en del af København, som de fleste danskere uanset bopæl kender," siger redaktionschef Ole Rahbek Kristensen fra Aftenshowet.

Busterminal skal rives ned

Samtidig giver den nye beliggenhed mulighed for at lave udendørs-arrangementer på området omkring det nye studie med alt fra markeder til koncerter.

Aftenshowet vil fortsat sende aktualitet og gæster direkte hver dag fra klokken 18 på DR1. Når man er nødt til at flytte, skyldes det blandt andet, at busterminalen på Rådhuspladsen skal rives ned, og der skal bygges metro på stedet.

Facebook
Twitter