’Alene i vildmarken’ flytter fra DR3 til DR1

Det populære program om at klare sig længst tid alene i vildmarken får en ny sæson - denne gang på DR1. Castingen er netop begyndt.

Da DR3 i begyndelsen af året viste ’Alene i vildmarken’ med danske deltagere, blev det taget særdeles godt imod af seerne. Programmet viste sig at appellere bredt hos både yngre og ældre seere. Derfor har det været naturligt at vise en anden sæson af det populære program på DR1.

DR1’s kanalchef, Pil Gundelach Brandstrup glæder sig til i løbet af 2018 at vise seerne ’Alene i vildmarken’. Hun mener, at eksperimentet har store kvaliteter i en tid, hvor det moderne menneske hele tiden bliver stimuleret og måske derfor har sværere ved at finde ud af, hvem vi selv er.

”At være med i ’Alene i vildmarken’ er først og fremmest en kamp mod sig selv, når sult, tørst og ensomhed præger hver eneste dag. Manglen på menneskelige bånd og sociale relationer er svær at håndtere. Den hårdeste styrkeprøve for deltagerne i første sæson var typisk det store savn af børn, kærester eller ægtefæller,” siger Pil Gundelach Brandstrup og fortsætter:

”’Alene i vildmarken’ er en fysisk og mental kamp, der sætter fokus på, hvad der virkelig betyder noget i vores liv, når alle forstyrrende lag bliver skrællet af, og vi er tvunget til at finde ind til de basale menneskelige drifter,” fortæller Pil Gundelach Brandstrup.

Rekruttering er startet

Hun understreger, at programmerne på ingen måde vil udstille de medvirkende. Til gengæld garanterer hun deltagerne en oplevelse for livet, hvor de formentlig vil blive bevidste om, at deres store livsdrømme ikke altid er at foretrække, eller i al fald skal gentænkes.

Rekrutteringen af medvirkende er netop startet og varer frem til 17. juli. Man behøver på ingen måde at være en moderne Robinson Crusoe for at tilmelde sig programmet. Mener man at besidde kvaliteterne til at kunne overleve alene i vildmarken, kan man læse mere om castingprocessen og tilmelde sig på www.dr.dk/medvirkende.

Facebook
Twitter