(Foto: Maja Joss-Børch)

Alle kan lære at skrive hit: DR er rundt i landet med MGP Jam

Børn flere steder i landet arbejder lige nu med rim, omkvæd og sangskriveri. De er med i tre MGP-musikværksteder med DR's Jannik Schow og musikproducer Peter Storm Otto.

  • Hvordan laver man egentlig et vaskeægte MGP-hit? DR er netop nu rundt i Danmark for at tilbyde børn at arbejde med rim, fede beats og nye melodier i særlige MGP-værksteder. I Odense foregik det i Vollsmose onsdag. Her var Ultra-vært Jannik Schow og musikproducer Peter Storm Otto klar til at give gode råd og inspirere. (Foto: Maja Joss-Børch)
    1 / 3
  • Håbet med 'MGP Jam' er at få drømmen om MGP til at spire - også hos børn, der måske ikke normalt tilmelder sig MGP. Her er Jannik Schow og Peter Storm Otto i det første musikværksted, som blev holdt på Morsø Musikskole i mandags. Ideen med sangskriver-workshops er, at give børn muligheden for at finde glæden ved at udtrykke sig gennem musik og sangskrivning. Hvordan finder man for eksempel på et godt omkvæd, hvad skal der til for at finde melodien til den gode sang, og hvordan føles det at stå foran alle vennerne og opføre sit helt eget hit. Det er blot noget af det, deltagerne og DR dykker ned i i musiklaboratorierne. Det sidste bliver holdt torsdag den 1. juli i Alsion i Sønderborg. (Foto: Maja Joss-Børch)
    2 / 3
  • Én af ambitionerne med musikværkstederne er samtidig at øge mangfoldigheden blandt dem, der melder sig til MGP - både i forhold til geografi, køn samt variation i musikgenrer og udtryk. Alt sammen for at sikre, at MGP kan blive en fest for alle Danmarks børn, og så alle børn føler sig repræsenteret. Skulle du eller dit barn lige have hitformularen klar, kan der sendes bidrag ind til MGP 2022 frem til den 2. september. Du kan se, hvordan du gør det på dr.dk/medvirkende. (Foto: Maja Joss-Børch)
    3 / 3
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk