Andreas Bo bliver satire-vært på P1

P1's nye satiriske nyhedsvært Andreas Bo vil fra søndag opdatere lytterne på næste uges begivenheder og konfrontere politikere og meningsdannere med alt det, de vil komme til at sige.

P1's nye satiriske nyhedsvært Andreas Bo vil fra søndag opdatere lytterne på næste uges begivenheder og konfrontere politikere og meningsdannere med alt det, de vil komme til at sige. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Hvorfor nøjes med de seneste nyheder, hvis du allerede nu kan få dem for næste uge? ’Næste uges nyheder’ er P1’s helt nye satire, der er foran på alle fronter, og rapporterer fra ugens kommende store og små begivenheder fra ind- og udland. I spidsen for ’Næste uges nyheder’ står en af Danmarks mest alsidige komikere - Andreas Bo:

"Jeg kan godt sige, at DR har gjort lidt af et scoop ved at ansætte mig som nyhedsvært", udtaler Andreas Bo og fortsætter: "Mangfoldighedskonsulent ud, multitalentkonsulent ind!"

’Næste uges nyheder’ kan blandt andet præsentere ’Drone 1’, som er dronen, der lydløst svæver over monarkiet og rapporterer næste uges store og små begivenheder fra de royale gemakker. Der er direkte adgang til USA´s præsident Donald Trump, lytterne har mulighed for at bidrage med lokalt stof, koncertanmeldelser tikker ind lang tid før anmelderne selv påstår, de har været der! Selv på superligaen er satireprogrammet en runde foran!

P1’s kanalchef glæder sig til at præsentere lytterne for Andreas Bo og den nye satireflade:

”P1s lyttere elsker nyheder og aktualitet. Og udbuddet af nyheder er i dag kolossalt. Tit er nyheder også forudsigelige. Men vi tror vi kan skabe en niche, der hurtigt kan vokse. P1 vil være de første med ’Næste uges nyheder’. Jeg glæder mig over, at Andreas Bo for en gang skyld tager galskaben alvorligt.”, siger P1s kanalchef, Thomas Buch-Andersen.

Satiren lever i bedste velgående på P1

Satiren lever i bedste velgående på P1, og har efterhånden udviklet sig til en stolt tradition. Ikke mindst takket være P1’s legendariske satirehold – ’Selvsving’ – der for ganske nylig trak stikket efter mere end 10 år i æteren:

- Efter 10 år med Selvsving og mange morgener, hvor stadigt flere lyttere har kunnet vågne op til Platt-form, er det en fornøjelse at bringe satiren tilbage til søndagen. Det er en dag på ugen, hvor det giver god mening at samle op på den forgangne uges begivenheder, og hvor udsigten til næste uges begivenheder er bedst. Det også en dag, hvor lytterne har tid og overskud til et godt grin, lyder det slutteligt fra P1s kanalchef, Thomas Buch-Andersen.

  • Næste uges nyheder er P1's nye satireprogram, som sendes søndage kl. 13.03 fra 20. august.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter