Arian Kashef får stor skuespilpris for DR-roller: ’Du ramte TV-seerne lige i mellemgulvet’

Det seneste år har Arian Kashef haft to centrale roller i DR-regi i serierne ’Når støvet har lagt sig’ og ’Om natten lyver jeg aldrig’. Det er han nu blevet belønnet for.

Arian Kashef er også blevet portrætteret i programmet 'Upcoming - de næste stjerner' på DR3, som du fortsat kan finde på DRTV. (Foto: Allan Hansen)

Det seneste halvandet år har skuespillen Arian Kashef haft to fremtrædende roller i to DR-serier. Han spillede Jamal i frisørsalonen i DR Dramas serie ’Når støvet har lagt sig’, der foregik før, under og efter et terrorangreb i København, ligesom han havde rollen som fætteren Nadim i DR3-serien ’Om natten lyver jeg aldrig’, der skildrer unge nydanske LGBT-personers kamp med at springe ud af skabet.

Arian Kashef blev ’opdaget’ af mange seere i den forbindelse, og nu har Lauritzen Fonden også fået øje på ham. I hvert fald har Arian Kashef netop modtaget den såkaldte ’Believe In You’-pris på 25.000 kroner. Prisen er en del af Lauritzen Prisen, som er Danmarks ældste og største skuespilpris.

God til at portrættere unge mænd

- Du portrætterer unge mænd med store dilemmaer og gør det med indsigt og kompleksitet. Nadim i ‘Om natten lyver jeg aldrig’, og Jamal i ‘Når støvet har lagt sig’ ramte begge tv-seerne lige i mellemgulvet. To unge mænd, der har svært ved at begå sig i livet og finde sig selv og deres plads. Du gestalter også unge mænd med lette hjerter, i komedier - alle genrer boltrer du dig i, lød det blandt andet i motiveringen ved uddelingen på Folketeatret i København.

Arian Kashef er 25 år, og han er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2019. Også tre andre unge fremadstormende teatertalenter blev hædret af Lauritzen Fonden med ’Believe In You’-priser. De tre var skuespilleren Lue Støvelbæk, skuespilleren Sara Viktoria Bjerregaard og sceneinstruktør Jennifer Vedsted Christiansen.

  • Se Arian Kashef fra DR3-serien 'Upcoming' her på DRTV

  • Se Arian Kashef i DR Drama-serien 'Når støvet har lagt sig' her på DRTV

Facebook
Twitter