BILLEDER: 'Arvingerne III' bliver en våd fornøjelse

Mandag inviterede DR til pressemøde på 'Arvingerne III'. Studiet var dækket med vand, og alle var iklædt gummistøvler.

  • Til stede på 'Arvingerne'-pressemødet var skuespillerne Pernilla August, Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Mikkel Boe Følsgaard, Marie Bach Hansen, Lene Maria Christensen, Kirsten Lehfeldt, Peter Hesse Overgaard, Peter Gantzler, Karla Løkke og Mikkel Arndt, alle iført gummistøvler. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, Type 1)
  • Dramachef Piv Bernth var også med på pressemødet og var naturligvis også trukket i røjserne. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, Type 1)
  • Trine Dyrholm, der spiller Gro Grønnegård i serien, har instrueret femte og sjette afsnit af tredje sæson af 'Arvingerne', og det er nyt, at hun også er på den side af kameraet. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, Type 1)
  • Pernilla August, der spiller Karin, instruerede de alleførste afsnit af 'Arvingerne'. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, Type 1)
  • Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund, Mikkel Boe Følsgaard og Marie Bach Hansen spiller arvingerne. Kulisserne, der udgør indersiden af 'Grønnegården' bliver revet ned onsdag, så det gjorde ikke noget, at alle havde våde støvler på. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, Type 1)
1 / 5

DR havde inviteret den danske presse til et smugkig på de første to afsnit og en snak med nogle af bærende skuespillere fra den nye sæson af 'Arvingerne', der ruller over skærmen i begyndelsen af 2017. Lidt utraditionelt var studiet dækket med vand, så alle måtte iføre sig gummistøvler.

Første afsnit af tredje sæson af 'Arvingerne' bliver sendt nytårsdag - søndag den 1. januar på DR1.