(Foto: Kristian Graven)

BILLEDER: De nye 'morgensangere' lægger op til famile-fællessang i weekenderne

Onsdag havde Kaya Brüel og Ole Kibsgaard deres premiere som 'Morgensang'-værter på DR1. Fremover vil de have særligt fokus på familien i weekenden og skoleklasser om onsdagen.

 • Onsdag havde DR's to nye 'morgensangere', Ole Kibsgaard og Kaya Brüel, premiere på DR1, DRTV og P2. I den kommende tid kan de ses og høres hver dag, og den opmærksomme seer vil have opdaget, at de to står et lidt andet sted end den tidligere vært, Phillip Faber, gjorde, og at der kører metrotog i baggrunden. Ole Kibsgaard og Kaya Brüel er rykket en etage op i DR Koncerthuset, og programmet bliver nu sendt fra 'Metrohjørnet' i Studie 1. Og ja, det hjørne ligger utroligt tæt på metroen og med DR Byen Station lige bagved. (Foto: Framegrab)
  1 / 5
 • Ligesom Phillip Faber blev kendt for sin opvarmning og hofterul, varmer Ole Kibsgaard og Kaya Brüel også godt op, før de synger de to sange, det bliver til hver dag. Men der er dog også nyskabelser i den nye sæson af 'Morgensang'. I weekendens programmer vil de have særligt fokus på familien. Helt konkret betyder det, at Kaya Brüel, Ole Kibsgaard og redaktionen bag 'Morgensang' i weekenderne har særlig fokus på, at det er sange, som børn og forældre kan synge sammen, der bliver sunget. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  2 / 5
 • Blandt de kommende dages sange er for eksempel 'Lysets engel går med glans', 'I Danmark er jeg født', 'Buster', 'I en lille båd, der gynger', 'Godmorgen lille land' og 'Det er sommer, det er sol, det er søndag'. Ligesom i foråret er det også muligt at foreslå alle mulige sange, som du synes, parret skal tage op. Det gør du ved at sende en lille videohilsen på morgensang@dr.dk. (Foto: Kristian Graven)
  3 / 5
 • En anden nyskabelse i 'Morgensang' med Ole Kibsgaard og Kaya Brüel vil man kunne se om onsdagen, hvor en skoleklasse fra 16 skoler rundt om i Danmark medvirker. Skoleklassen vil synge for i en af programmets to sange, og skolerne bliver fundet gennem DR Musikariet, der er DR's musiktilbud til børn og unge. 'Morgensang' bliver sendt hverdage klokken 9.05 på DR1, DRTV og P2. I weekenderne kan du sove en time længere, for da bliver 'Morgensang' sendt klokken 10.03. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  4 / 5
 • Alt imens er 'Morgensang's tidligere vært Phillip Faber nu igen tilbage i sit oprindelige job som chefdirigent for DR Pigekoret. Koret skal efter planen både give sine traditionsrige 'DR Pigekoret i mørke' og julekoncerter i andet halvår af 2020, ligesom koret blandt andet medvirker i en række 'Vilde vidunderlige Danmark'-koncerter i efteråret med musikken fra DR's store naturserie, som blev sendt tidligere på året. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  5 / 5