BILLEDER: Der er både gengangere og nye skuespillere i ’Broen III’

Den dansk-svenske dramaserie er tilbage på DR1 søndag den 27. september klokken 20.00. Forleden blev der holdt pressemøde for ’Broen III’ i Malmø.

  • Reuben Sallmander, Sarah-Sofie Boussnina, Sofia Helin, Thure Lindhardt og Maria Kulle er nogle af de helt centrale personer, når den dansk-svenske serie ’Broen’ er tilbage på DR1 søndag den 27. september klokken 20.00 med tredje sæson. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Tidligere i denne uge var der både premiere på den nye sæson og pressemøde på ’Broen III’, hvor svenske Sofia Helin fortsat har den store rolle som Saga Norén, der er svensk betjent på Länskrim Malmø. I det nye afsnit er 13 måneder gået, og Martin Rohde – som Kim Bodnia spillede i de to første sæsoner - er kommet 10 år i fængsel, efter at han blev meldt af Saga Norén for mord. Noget, der nu nager hende, for hun savner også vennen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Sæson tre er et mix af gengangere og nye skuespillere, og blandt de nye er Thure Lindhardt, der i serien spiller Henrik Sabroe. I serien er han gift og har to børn – men han skjuler også en stor hemmelighed for sin omverden. Det var naturligvis en hemmelighed, han ikke lige var parat til at afsløre på pressemødet. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Maria Kulle spiller rollen som Linn Björkmann, der er Sagas nye chef. Hun er en snorlige, klar og effektiv politichef, som ikke har det mest forstående syn på Sagas måde at fungere på. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • ’Broen’ bliver produceret af svenske Filmlance International og danske Nimbus Film. Serien er blevet en stor succes internationalt, og der var da også mange internationale pressefolk til pressemødet i Malmø. ’Broen’ bliver vist i 157 lande og områder, og der skal også produceres to genindspilninger af serien. En, som finder sted mellem Storbritannien og Frankrig, og en, som udspiller sig mellem USA og Mexico. DR1 sender ’Broen’ over 10 søndage fra den 27. september. (Foto: Baldur Bragason/SVT © Type 1)
1 / 5
Facebook
Twitter