(Foto: Hanne Kristensen)

BILLEDER: Der gik kage i den hos DR Fyn

For andet år i træk holdt DR Fyn torsdag 'Brunsvigerens Dag', og mange lyttere lod ikke tilbuddet om gratis kage går deres mund forbi.

 • Modsat sidste år behøvede lytterne ikke selv have en brunsviger med for at dukke op, og tilbuddet om gratis kage lod mange ikke gå deres mund forbi. (Foto: Hanne Kristensen)
  1 / 4
 • I alt blev der spist 90 plader brunsviger ved de tre timers åbent hus hos DR Fyn, hvor man selvfølgelig også benyttede lejligheden til at tale en masse om bagværket i radioen. 70 af pladerne kom fra de fynske bagere, mens Kold College havde bagt de 20. Som noget særligt kunne man også smage brunsvigerøl, brunsvigergrød og brunsvigerroulade på 'Brunsvigerens Dag'. (Foto: Hanne Kristensen)
  2 / 4
 • DR Fyn har også udnævnt en række brunsvigerambassadører, og én af dem er for eksempel energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt, som selv bor på Fyn. Fra scenen blev der også budt på en særlig brunsvigerblues, ligesom det fynske band Holmen Hustlers var forbi og blandt andet bød på sangen 'Snask'. For en brunsviger skal helst være snasket og svampet. (Foto: Hanne Kristensen)
  3 / 4
 • Journalist Erik Nielsen fra DR Fyn har været én af initiativtagerne til dagen, og han har blandt andet kunnet se i år, hvordan ideen om brunsvigerdagen har bredt sig til store dele af Fyn. Odense Universitetshospital serverede for eksempel brunsvigere torsdag til samtlige patienter i Nyborg, Svendborg og Odense, og bagerne på øen har også skiltet behørigt med dagen. Det er et af deres skilte, han står med her. (Foto: Dr Fyn)
  4 / 4
FacebookTwitter