BILLEDER: DR Big Band tryllede i Indonesien

DR Big Band åbnede i weekenden den store Java Jazz Festival i Jakarta - sammen med blandt andre brasilianske Ivan Lins og crooneren Curtis Stigers. Se billederne fra tre travle dage i 30 graders varme.

  • Øverst på plakaten: DR Big Band var i weekenden hovednavn på den store Java Jazz Festival i Jakarta, Indonesien. To forskellige programmer og i alt fire koncerter på festivalens tre dage kræver et bigband i topform. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
  • DR Big Band måtte bruge et stort mødelokale på hotellet som øvelokale - sammen med den brasilianske sangstjerne Ivan Lins og vokalgruppen The New York Voices. Java Jazz Festival havde inviteret hele holdet, som første gang optrådte sammen i DR Koncerthuset i 2016. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
  • Den brasilianske sanger og sangskriver Ivan Lins (th.) har skrevet en lang række berømte numre, som er blevet indspillet af navne som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Quincy Jones, Barbara Streisand og Sting. Her er han under prøven i Jakarta sammen med dirigent og arrangør Ralf Schmid. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
  • Så er DR Big Band i gang med den første af to koncerter med Ivan Lins og New York Voices - til stor begejstring for publikum. Både Lins og Voices har gæstet Java Jazz Festival tidligere og har mange fans i Asien. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
  • Straks efter den sidste koncert med Ivan Lins følger et hurtigt sceneskift, og så er det tid til den første koncert med crooneren Curtis Stigers som solist. At spille to forskellige programmer på samme aften er ikke for amatører. DR Big Band tog udfordringen i stiv arm. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
  • Med koncerterne på Java Jazz Festival fik samarbejdet mellem DR Big Band og stjerne-crooneren Curtis Stigers endelig sin internationale premiere. Sammen har de spillet nytårskoncerterne "At the Sands" i en årrække - både i DR Koncerthuset og på turné i Aalborg, Vejle, Holstebro og Sønderborg. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
  • Indonesiens udfordringer med korruption er bredt kendt. Men mon ikke det er hovedstadens dysfunktionelle trafiksystem, der vil blive husket af musikerne i DR Big Band. En strækning mellem spillested og hotel på 4,5 kilometer tager gerne over en time i bil.
  • I Jakarta fejrer man stadig indgangen til Hundens År - her med trommespil og unge akrobater.
  • Mens der var isnende koldt i Danmark, var der over 30 grader i Jakarta - også de par gange, monsunregnen ramte. (Foto: Nicolas Koch Futtrup)
1 / 9
Facebook
Twitter