BILLEDER: DR holdt en aften for demokratiet

To dage før folkeafstemningen om retsforbeholdet var 1300 samlet i DR Koncerthuset for at høre partierne og Folkebevælgelsen mod EU debattere. 487.000 så med ude ved skærmene.

  • 1300 var samlet i Koncertsalen, og 487.000 kiggede med ude ved skærmene på DR1, da DR tirsdag for fjerde gang holdt ?Demokratiets Aften?. Her tog alle partiledere og Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen mod EU debatten om Danmarks retsforbehold skal ændres til en tilvalgsordning, når der torsdag skal stemmes over hele landet. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  • Den 3. december skal danske vælgere stemme om fremtiden for det danske EU-retsforbehold. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  • Når mange politikere er samlet på et sted, bliver der også holdt nøje øje med, at der ikke sker noget uventet eller kedeligt, og Lars Løkke Rasmussen fik blandt andre hilst på en af politiets bombehunde. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  • Ved et kommende folketingsvalg vil Lars Løkke (V) og Mette Frederiksen (S) næppe stå sammen, men det gør de i denne valgkamp, hvor de begge siger ja. Det er muligt at gense ?Demokratiets Aften? på dr.dk/tv og på DRs tegnsprogskanal er det muligt at se debatten med tegnsprogstolkning onsdag aften klokken 19.30. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
1 / 4

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter