BILLEDER: DR Midt & Vest inviterede til kagebord og bagedyst-snak

For tredje år i træk inviterede DR Midt & Vest til kagebord og bagedyst-fortællinger fra de to lokale deltagere i årets 'Den Store Bagedyst', Rikke Baun Mikkelsen og Victoria Sloth Askjær.

Det er efterhånden blevet en tradition, at DR Midt & Vest inviterer til kagebord og 'Den Store Bagedyst'-snak, når der er deltagere fra området med i det populære bageprogram.

I år var der ikke mindre end to deltagere fra området, Rikke Baun Mikkelsen og Victoria Sloth Askjær, som mandag kom på besøg og fortalte om deres oplevelser med at deltage i 'Den Store Bagedyst' - både foran og bag kameraet og svarede på spørgsmål fra publikum.

I alt var 90 kage-entusiaster mødt op til det gratis arrangement i Holstebro. Alle havde medbragt kage til det fælles kagebord, som de fremmødte kunne sætte tænderne i, da Rikke Baun Mikkelsen og Victoria Sloth Askjær var færdige med at fortælle.

Mange benyttede muligheden for at få en god snak om bagværk med de to bagedyst-deltagere, og flere af gæsterne gik også derfra med selfies.

Ideen med arrangementet er at samle folk om kagebordet, og om at dele den fælles interesse for og glæde ved bagværk med hinanden.

 • Der var gode muligheder for at tale med Rikke Baun Mikkelsen (på billedet) og Victoria Sloth Askjær, der i dagens anledning havde arbejdet sammen om at lave en kage til det store kagebord. (Foto: Ingrid Margarethe Schmidt)
  1 / 4
 • Det medbragte bagværk spændte vidt - fra brunkager til othello-lagkager. (Foto: Ingrid Margarethe Schmidt)
  2 / 4
 • Til arrangementet i Holstebro var det tydeligt, at 'Den Store Bagedyst' rammer bredt - der var folk i alle aldre. (Foto: Ingrid Margarethe Schmidt)
  3 / 4
 • Der var masser af forskellige hjemmebagte kager at sætte tænderne i for de fremmødte. Othellolagkagen og de små mazariner er Victoria Sloth Askjær og Rikke Baun Mikkelsens værker. (Foto: Ingrid Margarethe Schmidt)
  4 / 4