BILLEDER: DR Trekanten mødte lytterne til Kulturnat Vejle

Der blev quizzet og sendt eftermiddagsradio fra torvet i Vejle, da der var kulturnat i byen.

  • Peter Ebberfeld var den ene vært til P4 Trekantens udesending. Mens gæsterne blev quizzet og fik bøger, så fortalte han sammen med Lars Von Magius lytterne om Kulturnatten. Foto: DR Trekanten.
  • Der var rift om bogen om historien i Trekantområdet. En af forfatterne, Jan Laursen, delte den ud, mens han fortalte om, hvordan den blev skrevet. Foto: DR Trekanten.
  • P4 Trekanten sendte direkte fredag eftermiddag fra det centrale torv i Vejle by. Her var der blandt andet en scene, hvor arrangørerne havde gjort det hyggeligt med sofaer. Foto: DR Trekanten.
  • Der var to værter på fredagens udesending. Lars Von Magius passede knapperne, så alt blev afviklet efter planen. Foto: DR Trekanten.
  • Til udesendingen havde to praktikanter, Sylvester Guldberg Røn og Mathias Juul Petersen, lavet 250 spørgsmål om Trekantområdet. Her tester Sylvester Røn to gæster. Foto: DR Trekanten.
  • Quizzen havde fem spørgsmål i forskellige kategorier. Deltagerne fik svarmuligheder og ved tre rigtige ud af de fem, fik de en mulepose med ting fra P4 Trekanten. Her er det Thomas Gammeltoft-Pedersen, der tester en mor og datter. Foto: DR Trekanten.
  • På trods af regnvejr var der masser af folk på Rådhustorvet i Vejle til Kulturnatten, hvor en mor prøver quizzen om Trekantområdet. Foto: DR Trekanten.
  • En familie dyster i en quiz om Trekantområdet, mens det bliver sendt i radioen. P4 Trekanten sendte to timer fra Rådhustorvet i Vejle til byens kulturnat. Foto: DR Trekanten.
  • Under musikken kunne Peter Ebberfeld også selv nyde nogle af de andre indslag på Rådhustorvet til Kulturnatten.
1 / 9

Fredag fra klokken 10.00 til 22.00 rykkede kulturlivet i Vejle ind i byens gågade, da City Vejle for tredje år inviterede til Kulturnat Vejle.

Indslagene bød på alt fra musik med Keld og Hilda Heick til dans, maleworkshop, moderne syltning, gospel, poetry slam, brætspil, papmache-workshop og meget mere. DR Trekanten var også en del af kulturnatten.

I et P4-telt på Rådhustorvet delte redaktionsleder Jan Laursen sin bog ’Historien – der hvor du bor’ ud. Nyhedsvært Thomas Gammeltoft-Pedersen quizzede med forbipasserende i Trekant-quizzen – en quiz, som de to praktikanter Sylvester Røn og Mathias Juul Petersen havde formuleret spørgsmålene til.

Vognreporter Toke Gripping var rundt for at finde mennesker og begivenheder, der kunne bruges i radioen. Og fra klokken 16 til 18 sendte Peter Ebberfeld og Lars Von Magius Trekantens eftermiddagsprogram fra torvet.

- Vi vil gerne så tæt på vores lyttere som overhovedet muligt. Både journalistisk, men også helt bogstaveligt. Det er enormt værdifuldt at møde de mange mennesker, der lytter med, når vi sender regionalt morgen og eftermiddag. De er lige så meget en del af vores morgen eller eftermiddag, som vi er en del af deres. At høre om deres hverdag, deres tanker om os og deres tanker om den del af Danmark, vi bor i, er vigtigt i vores arbejde. Det er faktisk afgørende for vores arbejde, fortæller Camilla Rozenfeld, der er chef for DR Trekanten.

Hun fortsætter:

- Kulturnat Vejle er en af de begivenheder i Trekantområdet, hvor det giver super god mening, at vi pakker traileren, teltet og teknikken og bygger studiet op uden for vores lokaler i Den Hvide Facet i Vejle. Fordi det giver god radio at stå midt i det hele, fordi vi bliver en del af en oplevelse, og fordi vi kan komme helt tæt på vores lyttere.