BILLEDER: DR Vokalensemblet åbner sæsonen med turné i seks byer

De 18 DR-sangere i DR Vokalensemblet har indledt den nye sæson med at synge om 'Sommer & kærlighed' i seks byer i Danmark og Sverige. Torsdag kan du høre koncerten på P2.

 • Op til sæsonens første koncert på hjemmebanen i København har de 18 sangere i DR Vokalensemblet turneret flittigt i både Danmark og Sverige. Med i bagagen har koret haft en bred vifte af kormusik, som kredser om sommer og kærlighed, og et udvalg af fællessange, som publikum kunne synge med på. I dag, onsdag den 21. august, kan koncerten 'Sommer & kærlighed' opleves i Trinitatis Kirke i København, og torsdag 22. august kan alle lytte med, når koncerten sendes på P2 klokken 19.20 i en optagelse fra turnéens vestligste koncert Vestervig Kirke. Den første koncert på DR Vokalensemblets sommerturné foregik i den sydsvenske Asmundtorps Kyrka som en del af kirkens årlige musikfestival. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  1 / 7
 • De 18 sangere i DR Vokalensemblet tager med koncertprogrammet 'Sommer & kærlighed' hul på en sæson, som kredser om kærlighedens mange former – fra romantisk kærlighed og erotisk besættelse til religiøs kærlighed, mytologisk kærlighed og endda fædrelandskærlighed. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  2 / 7
 • Både i Danmark og Sverige er publikum mødt talstærkt op til turnékoncerterne – her er det godt 300 svenske kormusikfans, der lytter til koncerten i Asmundtorp Kyrka. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  3 / 7
 • Hver dag på DR Vokalensemblets turné byder på både transport, prøve og koncert. Her er det bassangerne Torsten Nielsen og Johan Karlström, der hviler sangstemmerne inden koncerten i Aarhus Domkirke. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  4 / 7
 • En del af koncertprogrammet 'Sommer & kærlighed' er tre fællessange, hvor publikum rejser sig og synger sammen med de professionelle korsangere. Her er det Vestervig Kirke, der fyldes af sang fra alle hjørner af kirkerummet. Det er også herfra, koncerten kan høres torsdag klokken 19.20 på P2. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  5 / 7
 • DR Vokalensemblet er vant til at turnere rundt i Danmark – og det foregår som regel i denne særlige turnébus. Sidste år sang koret i 13 forskellige danske byer. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  6 / 7
 • DR VokalEnsemblets koncert i Struer foregik udendørs som en del af byens særlige sansefestival SANS. Da vejret viste sig fra sin udfordrende side, måtte både korsangere og publikum trække ind under en bro for at kunne koncentrere sig om musikken. Foto: Cecilie Honoré Ruge.
  7 / 7
Facebook
Twitter