BILLEDER: DRs store juleshow er i kassen

I weekenden optog DR det store juleshow med en lang række solister og Annette Heick og Jacob Riising som værter. Få et kig bag kulissen, før det rammer skærmen på lørdag.

  • Klokken 20.30 på lørdag bliver der julet igennem på DR1, når kanalen sender ’DRs store juleshow’ med Annette Heick og Jacob Riising som vært. Showet kom i kassen i den forgangne weekend, hvor Koncertsalen i DR Koncerthuset var udsolgt to gange og dannede rammen om løjerne. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Temaet i juleshowet i år er juleminder, og seerne bliver blandt andet inviteret tilbage til 1980’erne. For var julen federe før i tiden, sneede det mere i gamle dage, og var julekalenderne mere originale? (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Musikken til ’DRs store juleshow’ bliver leveret af DR Symfoniorkestret, ligesom DR Juniorkoret er med til at sprede julestemning. De synger blandt andet sammen med Søs Fenger i showet. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Hella Joof er måske ikke ligefrem kendt for sin sangstemme, men mere for sine talegaver og evner som filminstruktør og skuespiller. Hun er også med i juleshowet, og her sammen med vært Jacob Riising. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Joey Moe – der er søn af sangerinden Lupe Moe, som mange vil huske som korsanger på blandt andet en lang stribe Melodi Grand Prix’er i fortiden, sørger også for julestemningen i udsendelsen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Thøger Dixgaard, der ikke mindst har fået masser af spilletid på P3 og P4 de seneste år, synger også i juleshowet, hvor også svenske og islandske sangere som Högni, Albin Lee Meldau og Miriam Bryant medvirker. Ligesom tidligere år bliver ’DRs store juleshow’ også sendt i Sverige og Island i år. SVT1 i Sverige kalder for eksempel koncerten ’Nordisk julkoncert’ og viser den 1. juledag klokken 18.30. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Én af de mere uventede gæster på scenen i juleshowet er DRs mangeårige radiovært, den nu 86-årige Jørn Hjorting, som i sin tid var med til at lancere ’Dansktoppen’ og ’De Ringer Vi Spiller’ i DR. Hvad hans rolle er – og al julemusikken – kan du høre og se på DR1 lørdag den 16. december klokken 20.30 og derefter på dr.dk/tv den næste måneds tid. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
1 / 7
Facebook
Twitter