BILLEDER: Helt nyt værtspar på DR's store juleshow i år

Tine Gøtzsche og Joakim Ingversen er det nye værtspar i showet, som går over skærmen lørdag den 21. december. Det blev optaget forleden.

 • Det er et helt nyt makkerpar i dansk showbiz, som præsenterer 'DR's store juleshow' i år. De mange sangere og musikere bliver præsenteret af Joakim Ingversen og Tine Gøtzsche, der her ses fra optagelserne sidste weekend i DR Koncerthuset. På DR1 kan programmet ses lørdag den 21. december klokken 20.30. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  1 / 12
 • 'DR's store juleshow' har efterhånden eksisteret i en årrække, og ligesom tidligere år bliver nye og klassiske julesange taget under kærlig behandling af solister fra Danmark og resten af Norden. Én af dem er sangerinden Nabiha, der bliver en af de første, du kan se i showet. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  2 / 12
 • I år er det 30 år siden, at rapgruppen MC Einar udgav deres 'Arh dér'-album, og ikke mindst i juletiden er deres 'Jul Det' Cool'-nummer blevet en klassiker. Den er også med i juleshowet, hvor MC Einar er trukket i dette kostume. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  3 / 12
 • Lukas Graham er en anden af de medvirkende i år. Han giver blandt nummeret 'Here' (For Christmas)'. Den handler om det afsavn, som frontmand Lukas Forchhammer døjer med i juletiden, efter han i januar for to år siden mistede sin barndomsven William Worsøe. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  4 / 12
 • I august i år vandt det aarhusianske kor Vocal Line titlen som 'Eurovision Choir' efter at have sunget sig til tops blandt europæiske kor i Göteborg. Det var en korbegivenhed, som DR1 viste direkte, og den 21. december er koret også med i 'DR's store juleshow', hvor det synger 'Oh Holy Night'. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  5 / 12
 • 'DR's store juleshow' bliver ikke kun sendt i Danmark. I mange år har svenske SVT vist det juledag, ligesom Island også viser showet. Derfor er der typisk også et par solister med fra de to lande - i år er det blandt andet svenske Leia (billedet), Audur og Frans. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  6 / 12
 • Alex Vargas, der udgav sit første album som 15-årig i 2003, men som først fik sit egentlige gennembrud for 4-5 år siden, står også på scenen i Koncertsalen. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  7 / 12
 • Katinka, der i 2015 vandt 'Karrierekanonen', som DR blandt andet står bag, kommer med sin version af 'Vil du være min i nat', som Caroline Henderson oprindelig bød på i julekalenderen 'Juletestamentet'. Sangen har 25-års-jubilæum i 2020. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  8 / 12
 • 24-årige Jacob Dinesen fra Tønder har haft en enorm succes de seneste fire år, hvor han ikke mindst er blevet spillet meget på P4 også. Nu kommer han også i fjernsynet. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  9 / 12
 • Dorthe Gerlach fra duoen Hush leverer også julemusik i juleshowet. Ligesom alle andre bliver hun musikalsk ledsaget af DR Symfoniorkestret i udsendelsen. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  10 / 12
 • Jimmy Jørgensen, Annika Aakjær og Chapper synger nummeret 'Stjernestøv' i årets julekalender på DR1 - 'Julestjerner', og de gør det også i 'DR's store juleshow'. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  11 / 12
 • Tine Gøtzsche, Joakim Ingversen og alle de øvrige medvirkende kan som nævnt ses på DR1 lørdag den 21. december klokken 20.30, ligesom showet selvfølgelig også bliver lagt på DRTV. Det kan også ses igen på DR1 den 23. december klokken 14.30. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  12 / 12
Facebook
Twitter