BILLEDER: Koncerthuset blev rocket igennem af P6 BEAT

Det var i høj grad en aften med mange kvinder på scenen, da P6 BEAT for sjette gang ”rockede Koncerthuset”.

  • Kvinderne er normalt ikke i overtal på de danske rockscener, men det var de i DR Koncerthuset lørdag aften, da P6 BEAT for sjette år i træk ”rockede Koncerthuset”. Aftenen med nogle af de bedste danske rocknavne blev igen i år udsolgt lynhurtigt, og på scenen var blandt andre Velvet Volume, der består af tre søstre fra Aarhus. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • Det var de to P6 BEAT-værter Mikael Simpson og Rune Hedeman, der præsenterede ’P6 BEAT rocker Koncerthuset’, som både blev sendt på P6 BEAT og DR3 og kunne følges via sociale medier. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • I alt ni forskellige bands og solister var på scenen – blandt andre Turbolens, som er dannet af det tidligere Mew-medlem Bo Madsen, som samarbejder med folkeskoleelever fra Bernadotteskolen i Hellerup, hvor Mew for øvrigt selv i sin tid mødtes. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • Selvfølgelig kunne man også få læsket ganen på aftenen, og flaskerne havde særlig ’P6 BEAT rocker Koncerthuset’-etiket. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • Rest in Beats var ét af de tre navne, der vandt ’Karrierekanonen’ i 2017, og de var også på scenen lørdag. Det er i ’Karrierekanonen’, DR – og flere samarbejdspartnere – gennem snart en årrække har udklækket en lang stribe musikalske talenter, som blandt andet har fået deres musik spillet på P3 og P6 BEAT. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • Katinka var én af vinderne i Karrierekanonen i 2015 – og hun var også på scenen på aftenen. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • Svenske Pale Honey har fået folk til at synge med på ABBA igen, efter de lavede et cover af nummeret ’Lay All Your Love On Me’. Den har været i hidsig rotation på P6 BEAT, og det svenske indiehåb var også på scenen i DR Koncerthuset. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
  • P6 BEAT sendte direkte gennem hele aftenen, og her var det Camilla Jane Lea og Tilde Bang-Hansen, der sørgede for at livemusik og stemning kom ud til hele landet – sammen med en stribe interviews. (Foto: Agnete Schlichtkrull.)
1 / 8

Se DR3’s reportage fra P6 BEAT rocker Koncerthuset her.

FacebookTwitter