BILLEDER: Kronprins Frederik bød 600 nyhedsfolk velkommen

Onsdag samledes 600 nyhedsfolk fra hele verden til konferencen News Xchange 2016, som finder sted i DR Koncerthuset til og med torsdag.

  • H.K.H. Kronprins Frederik byder de 600 fremmødte velkommen i Koncerthuset. (Foto: Bjarne B Hermansen)
  • DRs nyhedsdirektør Ulrik Haagerup er en af de første talere på den hyggeligt indrettede scene. (Foto: Bjarne B Hermansen)
  • Jean Philip de Tender fra European Broadcasting Union snakker om, hvordan vi tilpasser medierne, så man i fremtiden kan appellere mere til borgerne. (Foto: Bjarne B Hermansen)
  • Nigel Farage i dialog med DRs Tine Gøtzsche og BBC-journalist Nick Robinson. (Foto: Bjarne B Hermansen)
  • Nigel Farage maser sig igennem 600 nyhedsfolk for at komme på talerstolen. (Foto: Bjarne B Hermansen)
1 / 5

Onsdag bød H.K.H. Kronprins Frederik velkommen til verdens største nyhedskonference i DR Koncerthuset. News Xchange 2016 løber af stablen den 30. november og den 1. december og havde på førstedagen 600 besøgende, der alle mødtes under overskriften 'Journalism Redefined'.

En af de store talere ved konferencen var Nigel Farage, tidligere formand for UK Independence Party og leder af 'Leave'-kampagnen, der havde stor betydning for Storbritaniens farvel til EU tidligere på året. Blandt andre talere var Aftonbladets chefredaktør, Espen Egil Hansen, der fik stor opmærksomhed, da han i september udgav et åbent brev fra sig selv til Facebooks CEO, Mark Zuckerberg, på forsiden af avisen, hvori han argumenterede for, hvorfor han ikke ville fjerne et bestemt billede fra Aftonbladets facebookside.