BILLEDER: Lise Nørgaard fik overvældende fejring til Korsbæk Byfest

’Matador’-mor Lise Nørgaard fyldte i sidste uge 100 år, og det blev fejret med lagkage og legat i Korsbæk på Bakken.

  • Det var en overvældet Lise Nørgaard, der med følge ankom til Algade med Vedbæk Garden forrest. Hendes fødselsdag blev fejret i forbindelse med, at der for andet år i træk blev holdt Korsbæk Byfest. (Foto: Henrik Petit © © 2017 Henrik Petit for Korsbæk på Bakken)
  • Byfesten, der fandt sted søndag den 18. juni, kulminerede i Algade. Her var ’Matador’-mor Lise Nørgaard med, og der var hyldesttaler fra Korsbæks beboere og fødselsdagssang for forfatteren og journalisten, der derefter skar fødselsdagskagen for. (Foto: Henrik Petit © © 2017 Henrik Petit for Korsbæk på Bakken)
  • Hundredvis af danskere havde valgt at lægge vejen forbi arrangementet i Korsbæk. ’Matador’-byen indledte i maj sin tredje sæson og er skabt i et samarbejde med teltholderen Torben ”Træsko” Pedersen, Lise Nørgaard og DR. (Foto: Henrik Petit © © 2017 Henrik Petit for Korsbæk på Bakken)
  • I dagens anledning havde Korsbæk på Bakken i samarbejde med Lise Nørgaard indstiftet et legat, som fremover vil blive uddelt i forbindelse med Lise Nørgaards fødselsdag. Modtageren af legatet på 20.000 kroner var i år Sebastian Klein, som Lise Nørgaard selv havde valgt. Legatet uddeles til en person, der i særlig grad har bidraget til at værne om naturen eller fremme kulturen. Om Sebastian Klein sagde Lise Nørgaard blandt andet, at hans virke har været centreret om at give både børn og voksne en forståelse for naturen og dens mangfoldighed. (Foto: Henrik Petit © © 2017 Henrik Petit for Korsbæk på Bakken)
  • Legatet blev uddelt under et fødsesldagsselskab på Postgaarden i Korsbæk. Her underholdte Det Ny Dansk Tonefilmsorkester med musik fra Lise Nørgaards første 100 år. Korsbæks beboere var blandt gæsterne, og der var også 50 gæster med ledsager indbudt (100 gæster grundet den runde fødselsdag), da de havde vundet i Korsbæk på Bakkens konkurrence via Facebook og hjemmesiden. (Foto: Henrik Petit © © 2017 Henrik Petit for Korsbæk på Bakken)
1 / 5
Facebook
Twitter