BILLEDER: Lise Nørgaard og Lars Løkke ser tilbage på 2017

DR har fået optagelserne i kassen til ’Året, der gik 2017’, som kan ses 2. juledag på DR1.

  • 2017 har været et særligt år – både for ’Matador’s mor Lise Nørgaard og for statsminister Lars Løkke Rasmussen. Hun fyldte 100 år i juni og blev fejret ad adskillige omgange, mens han har haft sit at se til med at holde styr på regeringen. Da DR optog ’Året der gik 2017’, var det nu især ’Matador’, de talte om. Lars Løkke er en stor fan af serien, som DR1 er i gang med at vise igen-igen i en restaureret udgave. Ifølge statsministeren har han set Maude, Røde og Fede omkring 20 gange, og skal han nævne en figur, han selv synes, han ligner i serien, er det grisehandlerens kone, Katrine. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Det er Kåre Quist og Stéphanie Surrugue, der er værter i det syv kvarter lange ’Året der gik’-program, som kan ses på DR1 2. juledag klokken 20.00. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen.)
  • Var der én, der i hvert fald fik masser af opmærksomhed i 2017, var det Rosa Kildahl, der godt nok ikke vandt ’Den Store Bagedyst’, men løb med den store opmærksomhed og folkets kærlighed. Hun bliver også interviewet i programmet. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Er der noget, vi har sagt til hinanden i 2017, er det #Metoo, og i udsendelsen taler Kåre Quist med Girl Squad - Louise 'Twerk Queen' Kjølsen, Ekaterina Krarup Andersen og Nikita Klæstrup – om hvorfor, vi pludselig talte så meget om seksuel chikane og seksuelle overgreb. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • En væsentlig del af ’Året der gik 2017’ er musikken, og ikke mindst Humørekspressen slog markant igennem i årets løb. De spiller i showet – og får uventet selskab af Dario Campeotto, Dorthe Kollo og Johnny Hansen fra Kandis. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Alex Vargas har haft et rigtig godt år som sanger, og han er også på scenen i ’Året, der gik 2017’. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Det samme har Medina, som seerne også kan se i udsendelsen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Mens Morten Andersen i en årrække har gjort sig bemærket i amerikansk fodbold, har skuespilleren Pilou Asbæk haft 150 rejsedage i 2017 – blandt andet på grund af rollen i den populære serie ’Game of Thrones’. Det taler om USA på godt og ondt – og om at have succes. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  • Året 2017 blev også markant for Jesper Binzer, der efter 33 år i bandet D.A.D. udgav et soloalbum. Det fortæller han om, ligesom han giver et par numre i showet, som blev optaget i Koncertsalen i DR Byen. Hvis man ikke får ’Året der gik’ set på DR1 den 26. december klokken 20.00, bliver det genudsendt på samme kanal den 31. december klokken 14.20. Man kan også set det på dr.dk/tv 30 dage efter. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
1 / 9
Facebook
Twitter