BILLEDER: Lise Nørgaard satte julen i gang i Korsbæk

For første gang nogen sinde er der i år jul i Korsbæk på Bakken, og 'Matador's skaber, Lise Nørgaard, stod for åbningen.

  • Julen står før døren, og for første gang nogen sinde slog Korsbæk på Bakken i Klampenborg fredag portene op for publikum i juletiden. 'Matador's skaber - nu 101-årige Lise Nørgaard - var blandt de fremmødte i Algade ved åbningen. Korsbæk på Bakken har eksisteret siden 2015, og det er åbnet i et samarbejde mellem teltholder Torben 'Træsko' Pedersen, DR og Lise Nørgaard. Foto: Korsbæk på Bakken.
  • Lise Nørgaard havde fornøjelsen af at tænde lysene på juletræerne i Korsbæk på Bakken. Algade i Korsbæk, stuerne og restauranterne er blevet pyntet nostalgisk op med juletræer og pynt, som er specielt udvalgt efter 1930'ernes julestil i Danmark og med inspiration fra Lise Nørgaards fortællinger om familiens juletraditioner fra en svunden tid. Foto: Korsbæk på Bakken.
  • Skuespillere sørger for, at 'Matador's figurer er tilstede og levende i Korsbæk på Bakken, og Maude og Hans Christian Varnæs var selvfølgelig med. Foto: Korsbæk på Bakken.
  • Det samme var Gitte Graa, og sammen sang alle Korsbæks figurer og de fremmødte med på 'Højt fra træets grønne top'. Foto: Korsbæk på Bakken.
  • Selv om Bakken har eksisteret i hundredvis af år, er det første gang, at forlystelsesstedet har åbent op til jul i år, og der er blandt andet mulighed for at besøge Korsbæk på Bakken alle fredage, lørdage og søndage frem til og med den 22. december. Her er Lise Nørgaard flankeret af Korsbæk på Bakkens skaber, Torben Pedersen. Foto: Korsbæk på Bakken.
  • Familien Varnæs kan formentlig se frem til at skulle have en julefrokost, som man fik det i 1930'erne, i den kommende tid, og det samme kan alle andre. Både Postgaarden, Jernbane Restauranten, Lauras Køkken og Hos Varnæs har i hvert fald julemenuer og -anretninger klar den næste tid. Foto: Korsbæk på Bakken.
  • Det er gratis at besøge Korsbæk på Bakken, hvor Algade lige nu tager sig sådan ud. Foto: Korsbæk på Bakken.
1 / 7
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk