BILLEDER: Mr. News fik et overraskende comeback på skærmen lige før sin 75-års-dag

Efter mange år væk fra DR-skærmen og TV-Avisen vendte Ole Thisted i december tilbage som vært for 'Seniormagasinet' på DR2. Lørdag fylder han 75 år.

 • Ole Thisted indledte sin journalistiske karriere ved Dagbladet i fødebyen Roskilde samt Aalborg og Fyens Stiftstidendes folketingsredaktion og Berlingske Tidende i 1960'erne og 1970'erne, inden han blev ansat i DR i november 1974 i nyheds- og aktualitetsafdelingen. Fra den 1. januar 1976 blev han journalist og vært på TV-Avisen. Det er fra det år, billedet her stammer. (Foto: Dr arkiv)
  1 / 7
 • I 1980 befandt TV-Avisen sig fortsat i Radiohuset på Frederiksberg, og som den sidste af DR's udsendelser var programmet kommet i farver i 1978. Som noget nyt begyndte man det år at sende 'Søndagsmagasinet' med uddybende nyheder og reportager, og her var Ole Thisted, Alice Vestergaard og Jørgen Flindt Pedersen værter. (© DR)
  2 / 7
 • Sammen med Mette Fugl havde Ole Thisted en central rolle, da TV-Avisen i 1990 fejrede sit 25 års jubilæum på skærmen. (Foto: Valdemar Vedel)
  3 / 7
 • Ole Thisted nåede at bestyre rigtig mange TV-aviser gennem årene - så mange, at også han fik tilnavnet Mr. News. Han havde en afstikker til TV 2 og 'Eleva2ren' i løbet af 1990'erne, og stoppede i DR i første omgang i 2001. Senere fulgte 10 år bag kameraet som redaktør på TV 2 Bornholm, inden Ole Thisted i 2018 vendte tilbage til DR for en stund. (Foto: Dr arkiv)
  4 / 7
 • Hvad seerne måske ikke tænker så meget over, er, at studieværter også altid er i sminken, inden de kommer på skærmen. Her bliver Ole Thisted sminket af Birgitte Lassen før en udsendelse. Året fremgår ikke af billedet. (Foto: Dr arkiv)
  5 / 7
 • Det ser voldsomt ud, men der er nu en forklaring på de mange ølkasser. I 1995 var Ole Thisted vært i 'Nyhedsmagasinet' om alkohol. (Foto: Birgit Tvilling)
  6 / 7
 • Både DR og Ole Thisted var glade for 'Seniormagasinet' i december, og DR går lige nu med overvejelser om at lave en ny omgang af programserien om livet som senior. Udsendelserne med Ole Thisted er fortsat at finde på DRTV - også på 75-års-dagen lørdag. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
  7 / 7
Facebook
Twitter