BILLEDER: Nu er der samlet 1,1 milliard ind ved 'Danmarks Indsamling'

Årets 'Danmarks Indsamling' gav godt 71,7 millioner kroner til at forbedre pigernes situation i verdens fattigste lande. Se billeder fra aftenen i Aalborg her.

 • Årets indsamlingsshow blev sendt fra Musikkens Hus i Aalborg, og her sad blandt andet en række kendte klar til at tage imod seernes bidrag. Her er udviklingsminister Ulla Tørnæs og skuespillerne Niels Olsen og Sofie Gråbøl i gang med at tale med bidragsydere. Når man regner årets resultat med, har DR's seere, lyttere og brugere nu givet næsten 1.100.000.000 kroner - altså 1,1 millard kroner - i de 13 år, der har været holdt 'Danmarks Indsamling'. (Foto: Musikkens Hus)
  1 / 6
 • Gennem hele ugen og på aftenen i Aalborg er der blevet holdt adskillige konkurrencer og seancer for at få danskerne til at give en skærv til det gode formål. Her er Bubber, Rosa fra 'Den store bagedyst' og skuespiller Niels Olsen i gang med en sangkonkurrence. (Foto: Musikkens Hus)
  2 / 6
 • Det var vært Sofie Østergaard, der gennem TV-aftenen stod for at afvikle en masse konkurrencer på DR1, og en del af dem foregik uden for Musikkens Hus i Aalborg. (Foto: Musikkens Hus)
  3 / 6
 • Her var tusindvis af aalborgensere forsamlet - ligesom der også var masser i salen i Musikkens Hus. (Foto: Musikkens Hus)
  4 / 6
 • Ingen 'Danmarks Indsamling' uden musik. I år leverede sangerinden Oh Land - Nanna Øland - blandt andet den fra scenen. (Foto: Musikkens Hus)
  5 / 6
 • Det samme gjorde sangeren Burhan G. I ugens løb har adskillige lyttere og seere bidraget i de forskellige konkurrencer, som blandt andre P3 og P4 har holdt, og på aftenen var det over 300.000 danskere, der gav et beløb til 'Danmarks Indsamling'. (Foto: Musikkens Hus)
  6 / 6
Facebook
Twitter