BILLEDER: Pressen var i kirke før ny sæson af 'Herrens Veje'

Dramaserien 'Herrens Veje' er tilbage på DR1 den 14. oktober. Tirsdag mødte skuespillere og forfattere pressen ved et pressemøde, der blev holdt i Stenløse Kirke.

 • Det er sangeren Claus Hempler, der har skrevet titelsangen til 'Herrens Veje', og den spillede han i Stenløse Kirke - sammen med komponisten Fridolin Nordsø. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  1 / 5
 • I forbindelse med pressemødet fik pressen lejlighed til at se det første afsnit af 'Herrens Veje', og derudover var der mulighed for at interviewe og fotografere skuespillere, hovedforfatteren, producenten og instruktøren. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  2 / 5
 • Her er det Joen Højerslev, der er i gang med at blive interviewet. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  3 / 5
 • Og her er det skuespilleren Simon Spears og hovedforfatter Adam Price, der står til mediernes rådighed. Det ligger allerede nu fast, at anden sæson af 'Herrens Veje' også bliver den sidste. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  4 / 5
 • Den første sæson af 'Herrens Veje' er blevet solgt til 77 lande, og serien har snart premiere i blandt andet Frankrig og Tyskland. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1) (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  5 / 5
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk