BILLEDER: Rosa var til regulært kageorgie i Holstebro

Rosa Kildahl vandt ikke ’Den Store Bagedyst’ på DR1, men hun blev manges darling. Adgangsbilletten var en kage, da hun torsdag mødte DR Midt & Vests lyttere.

  • Kageglæden blev for alvor sluppet løs på DR Midt & Vest i Holstebro torsdag aften. Her fortalte Rosa Kildahl fra Glyngøre om sine oplevelser med ’Den Store Bagedyst’ på DR1. Godt nok måtte hun se sig slået i semifinalen, men da havde hun for længst vundet seernes hjerter med sit gode humør og sit flotte bagværk. (Foto: Lise Soelberg Frydendahl)
  • DR Midt & Vests lokaler var godt fyldt ud med de cirka 65 gæster, der var plads til. Det var første gang, Rosa Kildahl holdt foredrag om sine oplevelser med ’Den Store Bagedyst’, og selv havde hun medbragt en gulerodskage, som hun piftede op foran lytterne og krydrede med både limesaft, kanel, kardemomme og lidt chili. Det var en gulerodskage, hun havde med, da hun i sin tid var til optagelsesprøve til ’Den Store Bagedyst’. Rosa fortalte blandt andet, at det var et af hendes børnebørn, der havde opfordret hende til at melde sig, og at hun faktisk slet ikke bager vildt meget i privaten. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
  • Rosa Kildahl viste også klip fra bagedyst-programmerne, ligesom hun fortalte om samarbejdet med værten Timm Vladimir og dommerne, ligesom DR Midt & Vests lyttere kunne spille spørgsmål til hende. Adgangstegnet til arrangementet var noget bagværk, og derfor udviklede arrangementet i Holstebro sig til et regulært kageorgie. Boller, pladeklager, roulader, småkager og tærter blev ikke bedømt – men at dømme efter søgningen til kagebordet, var de ganske populære. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
  • ’Den Store Bagedyst’, som over 1.150.000 seere fulgte i finalen, bliver set af både unge og gamle, og tre generationer var også mødt op til ”bag kulisserne på ’Den Store Bagedyst’”-arrangementet i Holstebro. Det betød også, at Rosa Kildahl måtte stille op til adskillige selfies, hvad hun gjorde med glæde. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
  • Lytterne havde bestemt heller ikke fedtet sig fra det, da de skulle møde en regulær ”kagedronning”. Her er nogle af lytternes medbragte bagværk. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
  • Sidebordene måtte tages i brug for at få plads til de store mængder af bagværk. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
  • Aftenen udviklede sig til et regulært slaraffenland for kageelskere, og Rosa Kildahl lagde i sit oplæg ikke skjul på, hvor overrasket hun var over, hvor meget hendes deltagelse i ’Den Store Bagedyst’ har kastet af sig. ”Jeg tror, programmet er så stort et hit, fordi der ingen døde er. Der er intet blod og drama, men bare noget, man kan hygge sig om - sammen i familien,” sagde hun. Hun fortalte, at én af de ting, hun havde været overrasket over undervejs, var, at man ikke måtte beholde ”mesterbager”-forklædet. Men hun tog et foto af det og pønser nu på selv at sy det i stedet. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
  • Rosa Kildahl fortalte, at hendes ambition i første omgang var, at hun bare ikke var den første, der røg ud, hvad hun jo bestemt heller ikke var. Og at hun nu også kommer i dameblade og har stor mediebevågenhed, synes hun bare er sjovt. Som det kan ses havde mange af DR Midt & Vests lyttere også gjort et nummer ud af at fortælle de andre deltagere i det store kage-tagselvbord, hvad det var de spiste. (Foto: Ingrid M. Schmidt)
1 / 8
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk