BILLEDSERIE: Store armbevægelser ved ’DRs Store Juleshow’

Koncertsalen var udsolgt tre gange, da DR i weekenden afviklede sit store juleshow, som kan ses på DR1 på lørdag.

  • Der var i bogstaveligste forstand store armbevægelser, da DR i weekenden holdt sit store juleshow i Koncerthuset. Koncertsalen lagde scene til tre udsolgte koncerter, og Sofie Lassen-Kahlke og Jacob Riising præsenterede de mange navne på scenen. Seerne kan følge med på DR1 lørdag den 21. december klokken 20.00. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Som altid stod DR Underholdningsorkestret for musikken, men der var et hav af solister fra de nordiske lande. Blandt dem var Mads Langer. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Nogle af DRs yngste medarbejdere – nemlig DR Børnekoret – var også på scenen ved showet, hvor de leverede den rette nissestemning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Burhan G havde også børnekor i ryggen, da han sang (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Agnes Obel har tidligere givet et par meget velbesøgte koncerter solo i Koncerthuset, men hun var bestemt ikke alene, da hun satte sig til flyglet. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Var der noget, der specielt kendetegnede det musikalske år i 2013, var det, at Danmark sejrede ved Det Europæiske Melodi Grand Prix, og der bliver også markeret i DRs Store Juleshow, hvor både vinderne fra 2000, Brødrene Olsen (billedet), og 2013 Emmelie de Forest, giver deres bud på jul. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Rasmus Seebach – eller i hvert fald musikken med ham – kommer formentlig til at ligge under træet hos mange i år, og den 33-årige sanger kan også høres inden jul, idet han er med i showet. Det samme er svenske Veronica Maggio og Laleh, den norske hiphop-duo Envy og Islands største sanger lige nu, 20-årige Asgeir Trausti, der i efteråret har givet to udsolgte koncerter i Koncerthuset. Både Sverige, Norge og Island viser da også ’DRs Store Juleshow’ i år. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 7
Facebook
Twitter