Birgitte Hjort Sørensen bliver vært for nyt underholdningsshow på DR1

Den 11. marts dukker det nye underholdningsshow, ’Flashback’ op på DR1. I front for programmet står skuespilleren Birgitte Hjort Sørensen, der er kendt for sine mange film-, tv og teaterroller i både ind- og udland.

Birgitte Hjorth Sørensen bliver vært for ’Flashback’, der er et nyt underholdningsprogram på DR1. (Foto: Lasse Bak Mejlvang © Type 2)

Det bliver i en helt ny rolle, at DR1-seerne kommer til at opleve Birgitte Hjort Sørensen, når det nye underholdningsshow ’Flashback’ får premiere den 11. marts. Programmet byder både på stærkt pinlige historier, gode grin, anderledes skuespil, quizzer og masser af kendte personligheder. Det bliver Birgitte Hjort Sørensens opgave at lede de medvirkende nænsomt og sikkert igennem de til tider grænseoverskridende øjeblikke.

”Jeg ser utrolig meget frem til at tage udfordringen op som vært på ’Flashback’. Det er jo en slags fremmed land for mig, men jeg har altid haft stor glæde ved at søge nye udfordringer, og jeg har i et stykke tid gerne ville prøve rollen som vært af. Da jeg blev præsenteret for ’Flashback’, var jeg sikker på, det ville blive et både underholdende og vedkommende program, og folkene bag arbejder utroligt hårdt og seriøst på at skabe det absolut bedste resultat. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde i et helt nyt miljø og på nogle helt andre præmisser,” siger hun.

Vært med et kolossalt nærvær

DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme siger:

”Jeg er så glad og stolt over, at Birgitte Hjort Sørensen har lyst til at prøve kræfter med værtsjobbet på DR1. Selvom vi alle har nydt godt af hendes indiskutable talent som skuespiller, så var det i castingforløbet hendes helt kolossale evne til at være nærværende og få folk til at føle sig trygge, der overbeviste os om, at hun passede perfekt som vært på ’Flashback’. At Birgitte så ovenikøbet brænder så utroligt stærkt igennem tv-skærmen med sin fantastiske udstråling, er en kæmpe ekstra gevinst.”

Skal kunne grine af os selv

’Flashback’ er et underholdningsshow, hvor kendte mennesker deler ud af nogle af de pinligste eller helt absurde øjeblikke i deres liv. Om programmet siger Jan Lagermand Lundme:

”I en tid hvor alvor, perfektionisme og resultater er i højsædet, synes jeg, at der er brug for et frirum, hvor vi kan smide paraderne og grine lidt af os selv og hinanden. I ’Flashback’ bliver vi mindet om, at selv succesrige politikere, skuespillere, sportsfolk og andre personligheder også af og til træder i spinaten eller sætter sig selv i situationer, som de inderligt ønsker, aldrig var sket. Det, tror jeg, kan hjælpe med at sætte vores egne hektiske liv og høje krav til os selv lidt i perspektiv.

Det er produktionsselskabet Skylark, der står bag udviklingen og produktionen af ’Flashback’.

Facebook
Twitter