Christiansborg-journalist i spidsen for DR København

Casper Dall fra Informations Christiansborg-redaktion sætter sig i chefstolen for landets største regionale radiostation DR København.

Det bliver den 32-årige Casper Dall, der den 1. august sætter sig i chefstolen for landets største regionale radiostation DR København, som hver dag giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiver, trafikmeldinger, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Som redaktionschef for DR København bliver Casper Dall ansvarlig for P4 København på alle platforme, hovedstadens trafikredaktion og landsprogrammer på både P4 og P8.

Casper Dall skal stå i spidsen for 40 medarbejdere og blandt andet være ansvarlig for drift og videreudvikling af P4 København i tråd med den markante fornyelse, som P4 har gennemgået det seneste års tid for at tiltrække nye generationer af lyttere. Det betyder et stærkt fokus på den kritiske regionale journalistik og en styrket tilstedeværelse på de digitale platforme, og det er en opgave, Casper Dall glæder sig til.

"Jeg er stolt over, at jeg skal stå i spidsen for de mange dygtige medarbejdere på DR København, som allerede i dag leverer journalistik af høj kvalitet med både udsyn og indsigt. Det er vigtigere end nogensinde, at borgerne i hovedstadsområdet er klædt godt på med relevante nyheder og aktuelle perspektiver på de begivenheder, der sker i deres nærområde," siger han.

Samtidig understreger Casper Dall, at han er meget bevidst om, at tilstedeværelsen på de digitale platforme er helt central for den opgave, som DR København skal løfte.

"Vi skal være endnu mere relevante for lytterne og brugerne i hverdagen. Det skal ske både ved at udvikle dagsordensættende indhold og ved at styrke DR Københavns tilstedeværelse på de nye digitale platforme," siger Casper Dall.

Stærk profil til den regionale journalistik

Casper Dall er uddannet journalist og kommer fra en stilling som leder af Informations Christiansborg-redaktion. Tidligere har han arbejdet med regional journalistik som kommunalreporter på Berlingske og som pressechef i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Direktør i DR Danmark Anne-Marie Dohm ser frem til at få Casper Dall med ombord.

"Jeg glæder mig til at få ham på chefholdet i DR Danmark. Casper Dall har et skarpt blik for, hvordan DR fremover løser opgaven med at formidle originalt kvalitetsindhold til moderne brugere. Samtidig har han erfaring med og god fornemmelse for den regionale journalistik, som gør en forskel for borgerne. Ikke mindst borgerne i hovedstadsområdet," siger Anne-Marie Dohm og fortsætter:

"Casper Dall har stærke lederegenskaber og er dygtig til at samarbejde og kommunikere sine visioner for redaktionen. Han har endnu ikke arbejdet med radiomediet, men med sin redaktionelle professionalisme vil han også hurtigt tage det medie til sig."

Om DR København

DR København har til huse i DR Byen på Amager. DR har i alt ni distrikter fordelt over hele Danmark med hver sin regionale P4-station. Organisatorisk er distrikterne en del af DR Danmark med hovedsæde i Aarhus.

Casper Dall tiltræder den 1. august og afløser Katrine Asp-Poulsen, der har fået ny stilling som  kommunikationschef hos Kræftens Bekæmpelse.

FacebookTwitter