’De højere magter’ får en rosebuket

Paula Larrain og Anders Laugesen blev overrasket med hæder fra KLF, Kirke & Medier, da tirsdagens udgave af ’De højere magter’ blev optaget til P1.

Generalsekretær Mikael Arendt Laursen fra KLF, Kirke & Medier overraskede DR-værterne Anders Laugesen og Paula Larrain. (Foto: Stefan Vase.)

Da værterne Paula Larrain og Anders Laugesen var ved at afslutte deres udsendelse ’De højere magter’ på P1, fik de sig lidt af en overraskelse. For ind i studiet med en stor buket i favnen kom generalsekretæren i seer- og lytterorganisationen KLF, Kirke & Medier, Mikael Arendt Laursen. Det var den rosebuket, som KLF hvert kvartal uddeler til et medie eller en medieperson, ”som har gjort en særlig positiv indsats i de elektroniske medier”, som det hedder.

Siden den 23. januar i år har Paula Larrain og Anders Laugesen været værter på ’De højere magter’, som hver uge handler om danskeres erfaringer med tro og åndelighed.

Stof til eftertanke

”Paula Larrain og Anders Laugesen samtaler sig igennem en række væsentlige temaer med relevante gæster og investerer i høj grad sig selv i stoffet. Det er sjældent, at det fungerer godt, når værterne bringer sig selv i spil, men det fungerer godt i ’De højere magter’ i kraft af værtsparrets engagement og troværdighed. Programmerne serverer ikke altid facit for os, men giver os lyttere stof til eftertanke,” lyder i motiveringen fra Mikael Arent Laursen, der videre kalder det for ”særdeles lytteværdig radio”.

Buketten fra KLF er flere gange tidligere gået til DR-medarbejdere eller folkene bag DR-programmer. DRs ’Kontant’-redaktion, Erkan Özden og Ask Rostrup fra DR Nyheder, programserien om ’Statsministrene’ og Maria Månson fra ’Filmselskabet’ og ’Sprogquizzen’ fra DR K er blandt de øvrige, der har modtaget den.

’De højere magter’ bliver sendt hver tirsdag fra klokken 11.03 til 12.00 på P1. Overraskelsen af studieværterne kan høres igen på P1 tirsdag aften klokken 21.03 og søndag klokken 8.03.

Facebook
Twitter