De nominerede er klar til P3 Guld

Der blev udsolgt på tre minutter og 17 sekunder til P3 Guld, der bliver holdt den 4. april.

Panamah er nomineret til årets P3 Guld – P3’s helt store musikpris. (Foto: Thomas Sønderup)

P3 Guld 2014 er klar med årets nominerede på en dag, hvor billetterne showet blev sat til salg og revet væk på under fem minutter!

Det blev de hurtige og de heldige, der fik fingre i de eftertragtede billetter til P3 Guld 2014, der byder på spændende nomineringer, et stærkt line up og perfekte rammer for en fejring af ny dansk musik i Koncerthuset. Billetterne til P3 Guld 2014 blev sat til salg i dag, mandag klokken 13.05, og lidt over tre minutter senere var der udsolgt.

Nomineringer, der peger fremad

Her til eftermiddag er det samlede felt af nominerede til P3 Guld endeligt på plads. Et vigtigt aspekt ved P3 Guld er, at både nomineringerne og vinderudvælgelse foretages af P3 på et musikfagligt grundlag. Kriteriet er helt overordnet, at musikken skal have et højt niveau inden for sin genre.

Præcis som de foregående år forsøger P3 Guld sig med et kig i krystalkuglen. Hymns from Nineveh, MØ og Panamah udgør dette års nominerede til P3 Gulds fornemste pris - P3 Prisen. I P3 Talentet er The Minds of 99, Julias Moon, Sivas og Ukendt Kunstner blandt P3's bud på kunstnere, der i fremtiden vil levere lydsporet til danskernes hverdag.

Lyt til ’Smag på P3’ og stem på årets lytterhit

Det er også ved at være tid til at tænke over, hvilket hit der for alvor fik radioen til at gå i selvsving i det seneste år.’Smag på P3’, der sendes alle dage fra klokken 12.05-14.00 på P3, vil i den kommende tid afholde battles mellem to danske numre, der har været højt placerede på spillelisterne i året, der er gået. Det er lytterne, der bestemmer, hvem der løber med prisen, og inden P3 Guld 2014 løber af stablen i Koncerthuset fredag den 4. april vil feltet være blevet kogt ned til tre nominerede, som P3-lytterne har mulighed for at stemme på.

’Smag på P3’ er programmet at lytte til, hvis man vil holde sig helt opdateret med nyt om P3 Guld 2014 og ikke mindst afstemningen om P3 Lytterhittet.Feltet består i år af ørehængere, som Ukendt Kunstner med ’Neonlys’, Nik & Jay med ’Forstadsdrømme’, Hymns from Nineveh med ’Kid on the beach’, Burhan G med ’Din for evigt’, Pharfar med ’Rulle dig’, Shaka Loveless med ’Dengang du græd’, Julias Moon med ’Bay’ og Oh Land med ’Renaissance Girl’.

Line-up bliver ’breaket’ drypvist i ’Smag på P3’

De heldige billetindehavere, lytterne på P3 og seerne på DR3 kan glæde sig til et brag af et show i Koncerthuset fredag den 4. april med Monte Carlo-værternePeter Falktoft og Esben Bjerre i spidsen. Det samlede line-up til P3 Guld vil blive præsenteret cirka to uger før showet, men flere navne vil drypvist blive "breaket" i 'Smag på P3' frem til da. I sidste uge albumaktuelle WhoMadeWho og i dag MØ afsløret blandt de optrædende, så der er allerede lagt i kakkelovnen til et line-up af de bedste kunstnere som Danmark p.t. har at byde på.

Om P3 Guld 2014

Fredag den 4. april klokken 21.00 sendes P3 Guld 2014 direkte på DR3, der med sit stærke fokus på musikformidling, er det naturlige hjemsted for P3 Guld på tv, og når seere og lyttere på P3 skal føres sikkert gennem P3 Guld 2014, bliver det med de to gavflaber fra 'Monte Carlo' - Peter Falktoft og Esben Bjerre - ved roret. Dermed kan publikum og seere glæde sig til et show, der med garanti bliver både skævt, uforudsigeligt og underholdende.

Centralt for P3 Guld er et fokus på de spirende stjerner i dansk musikliv. Gennem 13 år har P3 med stor succes kigget i krystalkuglen og hyldet de talentfulde kunstnere, der er på vej frem. Siden den spæde start i år 2001 i Falkonér Salen har P3 Guld på den måde udviklet sig til Danmarks vigtigste musikshow – et show, der gennem tiden har været karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter - lige fra Saybia til Dúné, fra Tina Dickow til Mikael Simpson, fra Nephew til Mew og fra Peter Sommer til Magtens Korridorer.

Facebook
Twitter