'Deadline' får ny vært

Lotte Folke Kaarsholm bliver ny vært på nyhedsmagasinet ’Deadline’ på DR2.

Lotte Folke Kaarsholm starter i DR til december. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

DR2’s nyhedsmagasin ’Deadline’ får ny vært. Det sker, når Lotte Folke Kaarsholm efter årsskiftet for første gang stiller sig bag nyhedspulten i DR Byens studie 12.

Lotte Folke Kaarsholm kommer fra en stilling på Dagbladet Information, hvor hun tidligere har været redaktionschef for udland og siden 2013 for avisens weekend-udgivelse ’Moderne Tider’. Derudover har hun været involveret i flere bogudgivelser.

Modigt og vigtigt program

”’Deadline’ står for mig som et både modigt og vigtigt program, som tør konfrontere dem, der har magt og udfordre sine seere – tale op til dem og invitere dem til at tænke med og tænke videre. Det er samtidig noget så sjældent som et program, der tager sin egen journalistiske rolle alvorligt uden at tage sig selv alt for højtideligt, og den kombination appellerer ekstremt meget til mig. Derfor glæder jeg mig også utroligt meget til at blive en del af redaktionen og forhåbentlig kan jeg bidrage med nye ideer og inspiration til programmets i forvejen høje journalistiske ambitioner,” siger Lotte Folke Kaarsholm.

Hun bliver en del af det værtshold på ’Deadline’, som i dag tæller profiler som Niels Krause-Kjær, Nynne Bjerre Christensen, Sigge Winther Nielsen og Jacob Rosenkrands.

Frygtløs tilgang til samfundsdebatten

”Lotte er en journalistisk kapacitet, der går nysgerrigt og frygtløst til samfundsdebatten. Hendes udsyn og konstante udforskning af nye ideer og strømninger bliver en kæmpe gevinst for seerne, og jeg glæder mig meget til at få hende med på ’Deadline’-holdet,” siger redaktionschef Heidi Robdrup.

Lotte Folke Kaarsholm er 41 år, hun er cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og har været ansat på Information siden 2003, hvor hun både har skrevet for kultur- og udlandsredaktionen, før hun blev redaktionschef.

Hun har sin første arbejdsdag på ’Deadline’-redaktionen den 1. december og har premiere på skærmen til januar.

FacebookTwitter